Szerző: castor

2002. szeptember 7. 10:56

A MandrakeSoft és a Hancom Linux viszonteladói megállapodást kötött

[Hancom Linux] A dél-koreai Hancom Linux és a

Hancom Linux[Hancom Linux] A dél-koreai Hancom Linux és a francia MandrakeSoft a héten viszonteladói megállapodást kötött. A MandrakeSoft online üzletében, a MandrakeStore-ban szeptember végétől kapható lesz az Ázsiában már nagy sikert aratott Hancom Office irodai programcsomag 2.0.2-es verziójának angol kiadása. A Qt könyvtárra épülő szoftverből egyébként az angolon kívül kínai, japán, arab és koreai változatok is léteznek, sőt a programcsomagnak van a Sharp Zaurus kéziszámítógépekhez fejlesztett változata is (Hancom Mobile Office).

A Hancom Linux Dél-Korea vezető disztribútora, februárban a dél-koreai kormány 120000 Hancom Linux operációs rendszert és Hancom Office irodai csomagot rendelt a cégtől. A Hancom Office főbb komponensei: Hancom Word szövegszerkesztő, Hancom Sheet táblázatkezelő, Hancom Present bemutatókészítő és a Hancom Paint rajzolóprogram. A MandrakeStore-ból a vásárlók dobozos és letölthető változatban juthatnak hozzá a szoftverhez. A 30 napig működő próbaváltozat a hancom.com-ról tölhető le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról