Szerző: Barna József

2002. szeptember 7. 09:23

Megjelent a Bandits demó változata

Bandits demó

Bandits demó
A Grin fejlesztőcsapat kiadta a Bandits: Phoenix Rising című autós akciójáték 130 MB-os demó változatát. A program egy darab "egyjátékos", valamint két "többjátékos" küldetést tartalmaz. Utóbbiakat helyi hálózaton, vagy a GameSpy Networkön is kipróbálhatjuk.

Fellowship of the Rings videók
Az IGN magazin PC-s részlege négy rövid videót szerzett a Vivendi Lords of the Rings: Fellowship of the Rings játékából. A program az Electronic Arts féle feldolgozással ellentétben nem a film képi világára épül.

Új játék: The Path To War
A Mystical Development pénteken bejelentette, hogy jelenleg a Mi'Jarin Chronicles: The Path To War című új FPS nézetű játékon dolgoznak. A program a horvát Croteam által fejlesztett Serious Engine-t fogja használni, mely a Serious Sam első és második részét is hajtotta.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról