Szerző: Ady Krisztián

2002. szeptember 6. 12:33

Hírek az UHU Linuxról: felhasználói klub alakult és CD-postázó szolgáltatás indult

[UHU Linux] Az elmúlt napokban fontos dolgok történtek

UHU Linux[UHU Linux] Az elmúlt napokban fontos dolgok történtek a magyar fejlesztésű Linux-disztribúció, az UHU Linux háza táján. Megalakult az UHU Klub, a disztribúció felhasználóinak és fejlesztőnek közössége. A klubba bárki beléphet, ehhez csupán egy regisztrációs űrlapot (név, emailcím, hardverinformációk, internetkapcsolat típusa) kell kitöltenie. Azok a regisztrált tagok, akik az UHU Linux weblapon lévő hibabejelentőben az azonosítójukat használják, pontokat kapnak a bejelentett hibától függően, a legaktívabb klubtagoknak az UHU Linux Kft. minden évben egy jó hangulatú társalgást szervez.

Azok számára, akik eddig még nem próbálták ki az UHU Linuxot, a kft. egy új, CD-postázó szolgáltatást indított. Az érdeklődők ingyen megkaphatják az operációs rendszert tartalmazó CD-t, csupán a postázás költségét kell állniuk. A küldemények kipostázása szeptember végén indul, az igényléshez szükséges űrlap az UHU Linux webhelyén található. Aki pedig képtelen kihúzni a hónap végéig UHU Linux nélkül, az az egyik számítástechnikai magazin szeptemberi számának CD-mellékletén megtalálhatja a rendszer 1.0rc1-es verzióját. A részletek a www.uhulinux.hu-n olvashatóak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról