:

Szerző: Vörös Péter

2002. szeptember 5. 20:08

Kaphatók az Albatron NVIDIA Ti 4400 és Ti 4600 chipes videokártyái

[Clubic.com] A Clubic.com internetes orgánum mai híre szerint végre megérkeztek a francia, s valószínűleg az egyéb európai üzletekbe is az Albatron GeForce4 chipes videokártyái. Az Albatron Ti 4200P 128MB memóriával ellátott kártya 203, az Albatron Ti 4400 128MB-os grafikus kártya 288, az Albatron Ti 4600 128MB-os kártya pedig 341 eurós áron vásárolható meg.

A számos szempontból ígéretes újdonsült piaci szereplőnek számító tajvani Albatron Technologies nemrégiben jelentette be, hogy megkezdte első videokártyáinak szállítását. Kevéssel azután, hogy a cég piacra dobta az alsó árkategóriás szegmensbe tartozó NVIDIA GeForce4 MX440 és 420 chipes megoldásait, az elmúlt hónap végén beszámolt a teljes GeForce4 Ti sorozatra épülő kártyáinak elérhetőségéről.

Információink szerint az Albatron által forgalmazott GeForce4 Ti4200, 4400 és 4600 modellek mindenben megfelelnek az NVIDIA referenciadesignjának, így elsősorban vonzó árukkal kelthetik fel a vásárlók érdeklődését. A dobozos kártyákhoz extraként jár a Albatron DVD szoftveres DVD-lejátszó program és a Serious Sam, valamint a Motocross teljes verziós játék.

Az Albatron Technology 1984-ben alakult, ám egészen mostanáig kizárólag multimédiás monitorokat, megjelenítőket és kivetítőket forgalmazott. Tavaly csatlakozott a céghez a világ egyik legnagyobb alaplapgyártó cégének, a Gigabyte-nak az egyik alapítója, Jack Ko (2002-től vezérigazgató), aki úgy döntött, tehetséges mérnököket maga köré gyűjtve létrehoz egy, a felhasználók igényeit szem előtt tartó, egyedi termékekkel jelentkező újabb vállalatot, és újra ringbe száll az igen kiélezett alaplappiacon.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.