Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 4. 21:16

A Microsoft elindította az Asheron's Call 2 szerepjáték hivatalos honlapját

A Microsoft elindította a Turbine Entertainment által fejlesztett Asherons Call 2 hivatalos honlapját , ahol rengeteg információt tudhatunk meg az interneten játszható fantasy szerepjátékról. Természetesen a képgaléria megtekintése mellett lehetőség van arra is, hogy gyönyörű háttérképeket és videókat töltsünk le.

A Microsoft elindította a Turbine Entertainment által fejlesztett Asheron's Call 2 hivatalos honlapját, ahol rengeteg információt tudhatunk meg az interneten játszható fantasy szerepjátékról. Természetesen a képgaléria megtekintése mellett lehetőség van arra is, hogy gyönyörű háttérképeket és videókat töltsünk le.

Az MMORPG-k, azaz a csak online játszható szerepjátékok manapság a fénykorukat élik. Két éve jelent meg a Microsoft első ilyen programja, mely az Asheron's Call nevet kapta, és az Everquest után a második legnépszerűbb játék lett ebben a kategóriájában. Jelenleg a folytatáson dolgozik a Turbine Games fejlesztőcég, melyben az első részben megismert -- de később lerombolt -- Dereth világát kell újra felépítenünk.

A karakterválasztásnál most igen egyszerű lesz a dolgunk, ugyanis csak három dolgot kell megadnunk: hősünk faja, neme és tulajdonságai. Karakterünk jelleme fokozatosan fog kialakulni a történet során, attól függően, hogy egyes helyzetekben miket tettünk.

A történet frissítése a megszokott módon fog történni, minden hónap végén egy újabb cselekményszálat bontanak ki a fejlesztőcsapat emberei. A módszert úgy kell elképzelni, mintha egy előre megírt forgatókönyvet lapozgatnánk.

A játék az év végén jelenik meg PC-re, de szerencsére az első rész szerverei ekkor nem fognak leállni, hanem még legalább fél évig működnek. Egyetlen negatívum a programmal kapcsolatban, hogy elődjéhez hasonlóan ez is havidíjas lesz: 10 dollárért kapunk 30 napnyi játéklehetőséget a Microsoft Zone hálózaton.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról