:

Szerző: castor

2002. szeptember 4. 10:53

Képek az AMD nyolcadik generációs Athlon "ClawHammer" processzoráról

Jelenleg is zajlik a CeBIT Asia kiállítás, amelyen természetesen az AMD is képviseltette magát. A világ második legnagyobb processzorgyártójának standján természetesen a nyolcadik generációs ClawHammer Athlon volt a középpontban.

Jelenleg is zajlik a CeBIT Asia kiállítás, amelyen természetesen az AMD is képviseltette magát. A világ második legnagyobb processzorgyártójának standján természetesen a nyolcadik generációs "ClawHammer" Athlon volt a középpontban.


Képek: PC POP

Érdemes megfigyelni a harmadik képen látható ClawHammer processzort, úgy tűnik, a chipek az Intel termékekhez hasonlóan integrált hővezető "sapkát" kapnak, amely elejét veszi a "lesarkazásnak". Korábban már felmerültek olyan pletykák, melyek szerint az év végén megjelenő Barton magos Athlon XP chipek is ilyen kivitelben készülnek, azonban ezt az információt az AMD egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.