Szerző: Barna József

2002. szeptember 4. 09:11

Új meghajtóprogram NVIDIA nForce chipkészletes alaplapokhoz

Az NVIDIA új drivert adott ki nForce alaplapi lapkakészleteihez. Az 1.13 verziószámot viselő meghajtó számos olyan újdonságot tartalmaz, amelynek már az első verziókban is illett volna megjelennie: többek között most először válik kihasználhatóvá az nForce APU jó néhány, eddig lappangó képessége. A driver nForce 220D/415/420/420D chipkészletekhez használható Windows XP és Windows ME operációs rendszerek alatt.

[HWSW] Az NVIDIA új drivert adott ki nForce alaplapi lapkakészleteihez. Az 1.13 verziószámot viselő meghajtó számos olyan újdonságot tartalmaz, amelynek már az első verziókban is illett volna megjelennie: többek között most először válik kihasználhatóvá az nForce APU jó néhány, eddig lappangó képessége. A driver nForce 220D/415/420/420D chipkészletekhez használható Windows XP és Windows ME operációs rendszerek alatt.


A funkciókban gazdag új kezelőfelület

A hivatalos információk szerint a cég a csomagban frissítette a Detonator XP, valamint az audió és hálózati drivert. A leglátványosabb változás azonban kétségtelenül a hangprocesszor kezelőfelületében érhető tetten. Az új control panelen immár elérhető egy hardveres ekvalizer, konfigurálható a hangfalrendszer és feltűnt a Dolby Digital 5.1-támogatás is. Az NVIDIA állítása szerint továbbá javult a 3D-s audió és az EAX-kompatibilitás is.

Az új meghajtó letölthető a HWSW szerveréről:

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról