:

Szerző: Vörös Péter

2002. szeptember 3. 09:30

Keddi játékhírek: IL-2 Sturmovik és Grand Prix 4 javítócsomagok

IL-2 Sturmovik: 1.2-es javítás

IL-2 Sturmovik: 1.2-es javítás
Megérkezett a végső, 1.2-es verziójú javítás az IL-2 Sturmovik második világháborús repülőgépszimulátorhoz. A 29 MB-os csomagban négy új repülhető gép (Yak-9, Yak-9D, Bf-109-E-7/NZ, Ju-87B-2), tíz új egyjátékos küldetés, valamint hat online misszió kapott helyet. A játéknak hamarosan elkészül a Forgotten Battles című kiegészítő lemeze, melyben felszállhatunk a híres Puma vadászrepülőkkel a nyugat-magyarországi front védelmére.

4.0-ás javítócsomag a Grand Prix 4-hez
Hétfőn a Geoff Crammond által készített Grand Prix 4 szimulátorhoz is megjelent egy hivatalos javítás, mely a 4.0-ás verziószámot viseli. Az 5,6 MB-os patch több programhibát is javít az Infogrames játékában.

Megnyílt a Tekken 4 hivatalos honlapja
A Sony Computer Entertainment megnyitotta a Tekken 4 verekedős játék hivatalos honlapját, mely a friss képeken kívül bemutatja a szereplőket is. A program ősszel fog megjelenni PlayStation 2 konzolra.

Aquanox 2: Revelation képek
Tizenöt új képpel bővült az Aquanox 2: Revelation hivatalos honlapjának galériája. A Massive Development fejlesztőcsapat által készített akciójátékot a JoWooD fogja kiadni 2002 telén.

a címlapról