:

Szerzők: Bodnár Ádám, Bodnár Ádám

2002. augusztus 30. 15:57

A Soyo szállítja luxuskivitelű SocketA alaplapját

A Soyo bejelentette, hogy szállítja a VIA KT400 chipkészletre épülő, luxuskivitelű SY-KT400 Dragon Ultra Platinum Edition alaplapját.

A Soyo bejelentette, hogy szállítja a VIA KT400 chipkészletre épülő, luxuskivitelű SY-KT400 Dragon Ultra Platinum Edition alaplapját.

Az alaplap DDR266, DDR333 és DDR400 SDRAM-okkal működik együtt, igaz, ez utóbbi csak nem hivatalosan támogatott funkció. A SocketA foglalattal rendelkező, ATX formátumú alaplapon 3 DDR DIMM aljzat kapott helyet, a kártyákat 1 AGP8X és 5 PCI bővítőhely várja.

Az SY-KT400 Dragon Ultra Platinum Edition extra szolgáltatásai közé tartozik a Serial ATA és IDE RAID vezérlő, az 5.1 csatornás CMI 8738 audiokontroller, amelyhez egyébként S/PDIF kimenet is tartozik, valamint az integrált 10/100 Ethernet vezérlő. Az alaplap természetesen támogatja az USB2.0 eszközöket is.

Az SY-KT400 egyedülálló túlhajtási funkciókkal rendelkezik, a CPU-n kívül a memória és az AGP feszültsége is állítható, ezen felül tetszőleges osztó állítható be a PCI vezérlőhöz. Az egyedi kivitelű alaplap hamarosan megtalálható lesz az üzletek polcain.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.