Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 28. 18:51

Megnyílt a FOTEXNet új könyváruháza

2002. augusztus 28-án a FOTEXNet megnyitotta a több mint 18 000 könyvet tartalmazó, teljesen megújult könyváruházát , mely az állandó jelleggel biztosított 15%-os árengedmény mellett elsőként lehetővé teszi, hogy a vásárlók belelapozzanak a kiválasztott könyvbe, amire eddig nem volt példa a hazai online áruházak körében.

HIRDETÉS

2002. augusztus 28-án a FOTEXNet megnyitotta a több mint 18 000 könyvet tartalmazó, teljesen megújult könyváruházát, mely az állandó jelleggel biztosított 15%-os árengedmény mellett elsőként lehetővé teszi, hogy a vásárlók belelapozzanak a kiválasztott könyvbe, amire eddig nem volt példa a hazai online áruházak körében.

A megújult könyváruházban 22 kategória kínálatából böngészhetnek a vásárlók, melyekben a népszerű, populáris művektől kezdve a gyermek-, számítástechnikai, ismeretterjesztő, ezoterikus könyveken keresztül, a szépirodalmi kiadványokig valamennyi irodalmi műfajból válogathatnak az olvasni vágyók. Az új könyváruház hasznos segítsége lehet valamennyi tanévkezdésre készülő diáknak is, hiszen számos ismeretterjesztő könyvvel, tankönyvekkel, nyelvkönyvekkel, továbbtanulási tájékoztatókkal várja a könyváruház látogatóit. Szorosan kapcsolódva a nemrégiben megnyílt Iskolaáruház akcióihoz a megújult könyváruházból valamennyi tankönyv, kötelező olvasmány jelentős árengedménnyel vásárolható meg szeptember 30-ig.

A FOTEXNet új könyváruházában Magyarországon először nyílik alkalma a vásárlóknak belelapozni a könyvekbe. Így vásárlás előtt az érdeklődők nem csupán szerző, cím, vagy egyéb általános ismertető alapján választhatják ki a megrendelni kívánt terméket, de az új szolgáltatás segítségével rövid betekintést nyerhetnek a könyv tartalmába, illusztrációiba.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 19:44

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.