Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 29. 19:21

ASUS V7700 és V7800

Az ASUS GeForce 2 GTS chipes videokártyáinak adatai is bekerültek a táblázatunkba . A V7700 és V7800 kártyák egyarányt megjelennek Pure és Deluxe kivitelben. Bekerült még egy új kártya is, amit az eVGA nevű cég dob piacra, de egyelőre még semmit sem tudni róla. Az ASUS kártyák rajongói számára egy képpel is kedveskedünk:

HIRDETÉS

Az ASUS GeForce 2 GTS chipes videokártyáinak adatai is bekerültek a táblázatunkba. A V7700 és V7800 kártyák egyarányt megjelennek "Pure" és "Deluxe" kivitelben. Bekerült még egy új kártya is, amit az eVGA nevű cég dob piacra, de egyelőre még semmit sem tudni róla. Az ASUS kártyák rajongói számára egy képpel is kedveskedünk:

Az ASUS kártyák specifikációit és a kártyáról készült fotó eredetijét itt találjátok meg.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 12:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.