Szerző: castor

2002. augusztus 26. 22:58

Hétfői játékhírek: hamarosan jön a Raven Shield demó

Hamarosan jön a Raven Shield demó

Hamarosan jön a Raven Shield demó
A hivatalos francia Raven Shield honlapon jelent meg a hír, hogy a Red Storm fejlesztőcsapat néhány héten belül kiadja a játék demó verzióját. A program történetét a népszerű bestseller író, Tom Clancy dolgozta ki. A játék a legújabb Unreal grafikus motort fogja használni.

Star Wars Bounty Hunter képek
Hat új képpel bővült a hivatalos Star Wars Bounty Hunter weblap. Az ún. "harmadik személy nézetű" játékot a LucasArts fejleszti. A program novemberben fog megjelenni PlayStation 2 konzolra, decemberben pedig GameCube-ra.

Super Mario Sunshine a boltokban
A Nintendo hétfőn bejelentette, hogy az észak-amerikai üzletekbe kiszállították az első példányokat a Super Mario Sunshine című legújabb GameCube játékukból. A program fejlesztését a Mario kitalálója, Shigeru Miyamoto irányította.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról