Szerző: Ady Krisztián

2002. augusztus 23. 11:08

Részletek a magyar fejlesztésű Steel of Haste autószimulátorról

A Hungarian SimWorld honlap munkatársának lehetősége nyílt egy rövid látogatást tenni a Clevers fejlesztőcsapat munkahelyén, ahol megismerkedhetett a nemrég bejelentett Steel of Haste című játékukkal. A vendégség élményeiből egy cikk is született, melyet itt lehet elolvasni.

HIRDETÉS

A Hungarian SimWorld honlap munkatársának lehetősége nyílt egy rövid látogatást tenni a Clever's fejlesztőcsapat munkahelyén, ahol megismerkedhetett a nemrég bejelentett Steel of Haste című játékukkal. A vendégség élményeiből egy cikk is született, melyet itt lehet elolvasni.
"A játékot fizikailag a lehetõ legrealisztikusabbra próbálják elkészíteni a fiúk - persze figyelembe véve, hogy egy játékról van szó. Az adatokat SI rendszerben számolja a program, ami a tökéletes fizika elkészítésének fontos alapja. Ebben segítségükre van egy rendkívül jól paraméterezhető fizikai motor. Szerintem szinte a létező összes adatot figyelembe veszi a program az autók mozgatásakor. Néhány adat a teljesség igénye nélkül, amelyekkel számol a program az autó mozgatásakor: súly, motorteljesítmény, motorfék, váltó áttételezés, gumitípus (külön kiemelték a srácok, hogy itt a gumi valóban gumi lesz), lengéscsillapító, légellenállás és még sok más adat, amit felsorolni is nehéz."

A programról készült képeket a HWSW Galéria rovatban lehet megtekinteni. A játék megjelenése még karácsony előtt várható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 02:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.