Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 22. 23:55

Szeptember elején kerül a boltokba a Mafia című akciójáték

Aranylemezre került a Mafia című akciójáték, így a Take Two kiadó sajtóközleménye szerint már szeptember elején megvásárolhatjuk azt a boltokban.

HIRDETÉS

Aranylemezre került a Mafia című akciójáték, így a Take Two kiadó sajtóközleménye szerint már szeptember elején megvásárolhatjuk azt a boltokban.

Szintén a programhoz kapcsolódó hír, hogy a német Planet Mafia honlapon megjelent egy videó, mely a játék bevezető animációját mutatja be.

A Mafia egy ún. harmadik nézetű 3D-s akciójáték lesz az Illusion Softworks fejlesztésében. A történet a 30-as évekbe, egy amerikai városba kalauzol minket, ahol -- a Grand Theft Auto 3-hoz hasonlóan -- először kisebb, majd pedig egyre nagyobb és nagyobb pozícióban lévő gengsztereknek fogunk dolgozni. A megbízások közt az autólopástól kezdve a bankrabláson át a bérgyilkosságig minden elképzelhető maffia feladat szerepelni fog.

Aki szerette a GTA3-at vagy a Drivert, az a Mafiában sem fog csalódni, ugyanis több mint 60 darab történelmileg hű, vezethető jármű fog szerepelni a programban, melyekkel hipp-hopp belecsöppenhetünk egy-egy nagyobb autósüldözésbe is a konkurens szervezetekkel.

A fegyverrajongók szintén előre megnyalhatják mind a tíz ujjukat, ugyanis nem kevesebb, mint 12 gyilkos eszköz kerülhet majd a kezeink közé: alapból egy baseballütő lesz főhősünknél, de később szert tehetünk egy két komolyabb mordályra is, mint amilyen például a Tommy gépfegyver.

A játék az Illusion Softworks által fejlesztett, igen ötletes nevű LS3D grafikus motort fogja használni. A videó és a képek alapján megállapíthatjuk, hogy biztosan nem fogunk csalódni se minőség, se változatosság terén. Utóbbihoz talán elég annyit megjegyezni, hogy a fejlesztők egy közel 20 négyzetkilóméteres várost készítettek el korhű fotók alapján. Az utcákon kocsikázva láthatunk majd különböző éttermeket, kiállításokat, bankokat, kikötőket és lesz repülőtér is. Ezt figyelembe véve nem is tűnik annyira vészesnek az előre beígért hardverkövetelmény, ugyanis a fejlesztők szerint a játék megelégszik egy Pentium III processzorral, 128 MB RAM-mal, és egy minimum 16MB-os videókártyával.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 01:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.