Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 22. 22:23

Dizájnos számítógépházakat dob piacra az AOpen

Az alaplapjairól egyre kevesebbet hallató AOpen nemrég jelentette be, hogy a felhasználói igényeket szem előtt tartva feketeszínű számítógépházakat dob piacra. Az első termék a H600B névre hallgató torony. A ház egyelőre fekete és metálszürke színekben pompázik, de szeptembertől kapható lesz olyan változatban is, amelynek oldallapja átlátszó lesz és a belső sejtelmes megvilágítására szolgáló fluoreszkáló fénycső is jár hozzá.

[HWSW] Az alaplapjairól egyre kevesebbet hallató AOpen nemrég jelentette be, hogy a felhasználói igényeket szem előtt tartva feketeszínű számítógépházakat dob piacra. Az első termék a H600B névre hallgató torony. A ház egyelőre fekete és metálszürke színekben pompázik, de szeptembertől kapható lesz olyan változatban is, amelynek oldallapja átlátszó lesz és a belső sejtelmes megvilágítására szolgáló fluoreszkáló fénycső is jár hozzá.

A H600B szabványos ATX számítógépház 350 Wattos tápegységgel, valamint egy 8 cm-es gyári ventilátorral. Ami a bővíthetőséget illeti: 4 darab 5,25 colos és 5 darab 3,5 colos meghajtó helyezhető el benne. A vezérlő gombok mellett a ház előlapján található 2 USB2.0 port, valamint egy fülhallgató-kimenet és egy mikrofonbemenet is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról