:

Szerző: roberto

2002. augusztus 21. 19:35

Letölthető a Hitman 2: Silent Assassin akciójáték demó verziója

Már letölthető az IO Interactive által fejlesztett Hitman 2: Silent Assassin akciójáték 48,3 MB-os demó verziója . A program néhány héten belül kerül a boltok polcaira az Eidos Interactive kiadásában.

Már letölthető az IO Interactive által fejlesztett Hitman 2: Silent Assassin akciójáték 48,3 MB-os demó verziója. A program néhány héten belül kerül a boltok polcaira az Eidos Interactive kiadásában.

A Hitman 2 számos továbbfejlesztést tartalmaz az előző részhez képest, mint például választási lehetőség a külső és belső nézet között, az egyszerűbb mentési lehetőség, az átdolgozott leltárrendszer és az új rangsoroló rendszer.

A játék küldetéseinek megtervezésekor figyelembe vették, hogy a játékosok egészen eltérő játékstílusokat kedvelnek, így a Hitman második részében lehetőség lesz egy-egy feladatot számos módon megoldani. Így egy megbízást elvégezhetünk úgy, hogy a kijelölt célpontot halkan elintézzük, majd észrevétlenül eltűnünk a színről, illetve akár úgy is, hogy hamuvá lőjük az utat a fő célpontig, feltéve, hogy van hozzá elég fegyverünk. A Hitman 2 is az újabb játékok trendjét követi, és a pályákon nem szab meg kötelező egyirányú haladást, az egyes pályákat kedve szerint fedezheti fel a játékos.

A Deus Ex-klónnak nevezhető játékban a fegyverek használatát is úgy alakították át, ahogy az említett 2000. év nagysikerű játékában látták a fejlesztők, a hagyományos fegyverek felszerelhetők lesznek távcsővel, lézerirányzékkal, illetve olyan tolvaj felszereléseket is használhatunk majd, mint az éjszaka is látó szemüveg, a zárfeltörő, illetve a távoli kamerák.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 18:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.