:

Szerző: Barna József

2002. augusztus 19. 15:21

A CA új megoldásokat fejlesztett ki elosztott és nagygépes Linux rendszerekhez

[Herald] A Computer Associates (CA) bejelentette, hogy bővítette az elosztott és nagyszámítógépes Linux alkalmazások kezelését végző megoldásait.

[Herald] A Computer Associates (CA) bejelentette, hogy bővítette az elosztott és nagyszámítógépes Linux alkalmazások kezelését végző megoldásait.

Nagyszámítógépes Linux környezetekhez a CA az Unicenter Software Delivery és az Unicenter Asset Management új változatát, valamint az Unicenter ServicePlus Service Desk és a BrightStor Enterprise Backup programok beta változatát készítette el. Elosztott Linux környezetekhez a CA az eTrust Admin (adminisztráció) egy új változatát és a BrightStor (tárolókezelés) különböző alternatíváit és ügynökprogramjait hozta forgalomba.

A CA több mint 50 elosztott és nagyszámítógépes megoldást kínál, melyekkel a felhasználók Linux megvalósítások menedzselését, biztonságossá tételét, fenntartását és integrálását végezhetik vállalatuk heterogén infrastruktúrájában.

"Annak köszönhetően, hogy több virtuális szervert lehet üzemeltetni egy nagyszámítógépen, számunkra a zSeries platform a legjobb választás Linux rendszerhez" -- mondta Bill Dickson, az R.J. Reynolds Tobacco Company rendszermenedzsere. "A CA VM és Linux operációs rendszerekhez kifejlesztett integrált rendszerkezelő és biztonságtechnikai megoldásai pontosan azt szolgáltatják, amire szükségünk van nagyszámítógépes Linux beruházásaink védelméhez. A CA programjai könnyen integrálhatók a már meglévő infrastruktúránkba, és lehetővé teszik, hogy munkatársaink teljes mértékben hasznosítsák eddig elsajátított szaktudásukat."

A CA szorosan együttműködött a Linux munkaközösségével, hogy biztosítsa megoldásainak teljes kompatibilitását valamennyi főbb forgalmazott termékkel, mint például a Caldera, Red Hat, SuSE és a Turbolinux. A CA munkatársai együtt dolgoznak az új UnitedLinux kezdeményezéssel is az új változataikkal megvalósítandó kompatibilitás érdekében.

"A CA mindig is demonstrálta, hogy képes olyan integrált megoldásokat szállítani, amelyek az iparág legfontosabb számítástechnikai platformjain futnak, kompatibilisak azokkal és alkalmasak menedzselésükre" -- mondta John Pincomb, a CA marketing részlegének alelnöke. "A CA menedzselő megoldásai lehetővé teszik, hogy ügyfeleink a Linuxot egyenértékű és integrált tényezőként használják még a legbonyolultabb és legkülönbözőbb összetételű információtechnológiai környezetekben is."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 23:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.