:

Szerző: Ady Krisztián

2002. augusztus 14. 00:03

Megjelent az Opera webböngésző biztonsági frissítésekkel ellátott, 6.05-ös verziója

[Warp2Search] Az Opera Software gyorsan reagált a CERT Coordination Center (CERT/CC) augusztus hetedikén nyilvánosságra hozott, OpenSSL-t érintő figyelmeztetésére: a mai napon letölthetővé tette az Opera webböngésző szoftver 6.05-ös, windowsos verzióját. A közelmúltban nyilvánosságra került biztonsági rés befoltozása mellett további frissítéseket, hibajavításokat is tartalmaz a telepítőcsomag.

Opera Software[Warp2Search] Az Opera Software gyorsan reagált a CERT Coordination Center (CERT/CC) augusztus hetedikén nyilvánosságra hozott, OpenSSL-t érintő figyelmeztetésére: a mai napon letölthetővé tette az Opera webböngésző szoftver 6.05-ös, windowsos verzióját. A közelmúltban nyilvánosságra került biztonsági rés befoltozása mellett további frissítéseket, hibajavításokat is tartalmaz a telepítőcsomag.

Az Opera Software mindenképpen ajánlja felhasználóinak, hogy frissítsenek az új verzióra, mely immunis a nyilvánosságra került biztonsági réseket támadó felhasználókkal, programokkal szemben.

A szoftverben végrehajtott változtatások és hibajavítások:

  • OpenSSL ASN.1 javítás
  • Hibajavítás, mely a könyvtárlistákba ágyazott HTML-tartalmat érinti
  • Új hitelesítési bizonyítványok

  • "meta refresh" beágyazások figyelmen kívül hagyása elektronikus levelekben
  • A Java-hoz kapcsolódo navigációs lassulás javítása

A program két verzióban érhető el, egy Java nélküli és egy Java-s változatban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.