:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 12. 16:26

HP Deskjet 3420: gyors, fotó-minőségű színes tintasugaras nyomtató, elérhető áron

[Noguchi] A Hewlett-Packard bemutatta az új, elegáns, kisméretű Deskjet 3420 színes tintasugaras nyomtatót, mellyel gyors, fotóminőségű nyomatokat készíthetünk.

[Noguchi] A Hewlett-Packard bemutatta az új, elegáns, kisméretű Deskjet 3420 színes tintasugaras nyomtatót, mellyel gyors, fotóminőségű nyomatokat készíthetünk.

A Deskjet 3420 prémium fotópapírra akár 2400 x 1200 dpi felbontású fényképeket nyomtat, percenként 10 fekete szöveg- vagy 8 színes oldalt képes előállítani.

A HP Deskjet 3420 színes tintasugaras nyomtató egyedülálló rugalmasságot kínál elérhető áron. Olyan családok és egyéni felhasználók számára tervezték, akik gyors, egyszerűen kezelhető nyomtatót keresnek mindennapi használatra. Kis méretének köszönhetően egyszerűen telepíthető, ugyanakkor helytakarékos is: 100 íves lapadagolója felhajtható.

A Deskjet 3420 csodálatosan élénk fotókat és éles fekete szöveget nyomtat. A szoftvercsomag tartalmazza a HP Printer Assistant alkalmazást, mellyel könnyedén azonosíthatjuk és megoldhatjuk az esetleges problémákat. A képernyőn megjelenő nyomtatás-leállító gomb és festékszint-kijelző még kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a nyomtató használatát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.