Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 12. 14:26

Három új digitális fényképezőgépet mutatott be a HP

[Noguchi] A Hewlett-Packard nyomtatási és képalkotási portfoliója megújításának második fázisában három új digitális fényképezőgépet mutatott be.

[Noguchi] A Hewlett-Packard nyomtatási és képalkotási portfoliója megújításának második fázisában három új digitális fényképezőgépet mutatott be.

A kezdő digitális fotósoknak szánt HP Photosmart 320 az elsősorban a kitűnő képminőséget kereső felhasználó igényeit tartja szem előtt. Az egyszerűen használható, kompakt és megfizethető árú eszköz minden körülmények között kiváló felvételek készítését teszi lehetővé. A HP Instant Share technológia és a 2 megapixeles felbontás mellett a Photosmart 320 videó-felvételek készítésére is képes, így a felhasználó akár folyamatában is megörökítheti élete emlékezetes pillanatait.

A HP Photosmart 620 digitális fényképezőgépe kimondottan a digitális képrögzítés, -tárolás és -megosztás finomságaira fogékony, gyakorlott digitális fotósok számára készült.

Az új eszköz 2,1 megapixeles felbontása kiváló képminőséget és rendkívül részletes, éles képeket garantál -- ez különösen az akár 20 x 25 cm-es, fényképminőségű nyomatok készítésekor bizonyulhat előnyösnek. A 12x-es (3x-os optikai és 4x-es digitális) zoom nagyszerű közelképek rögzítésére nyújt lehetőséget.

A HP Photosmart 720 digitális fényképezőgépének fejlesztői az új ismeretek elsajátítására vágyó, gyakorlott digitális fotósok igényeit tartották szem előtt. A kiváló képminőséget, valamint videoklip- és hangrögzítési lehetőséget biztosító, csúcsteljesítményű eszköz jól mutatja, hogyan ösztönzi a HP a digitális képalkotási piac fejlődését.

A 3,3 megapixeles felbontás és a 12x-es (3x-os optikai és 4x-es digitális) zoom minden körülmények között fényképminőségű pillanatfelvételek készítését teszi lehetővé a felhasználó számára. A 16 MB-os belső memória és az opcionális Secure Digital memóriakártya révén a frissen készített képek azonnal eltárolhatók. Ez az egyszerűen használható, megfizethető árú, felső kategóriás digitális fényképezőgép egyetlen területen sem kényszeríti kompromisszumokra felhasználóját, a pillanat rögzítésétől a képek tárolásán keresztül a képmegosztásig.

A fejlett videó- és hangfelvétel-rögzítési jellemzőnek köszönhetően a Photosmart 720 az állóképeken kívül a hangaláfestéssel ellátott mozgóképek készítését is támogatja.

Az akkumulátor töltését is támogató, opcionális HP Photosmart 8881 dokkolóról a felvételek egyszerűen PC vagy Macintosh számítógépre tölthetők, illetve tévéképernyőn is megjeleníthetők. A fényképezőgéphez tartozó fotózási és képalkotási szoftver (HP Photo and Imaging Software) segítségével a felhasználó önállóan szerkesztheti, módosíthatja és nyomtathatja ki fotóit, sőt, akár fotóalbumot is készíthet a kiválasztott felvételekből.

A Photosmart 320, 620 és 720 a képmegosztás módjának kijelölését támogató, leleményes HP Instant Share technológiával is fel van szerelve. Az exkluzív, egyszerűen használható, könnyen elsajátítható HP-ikonokkal és menüsorokkal dolgozó szoftver segítségével a felhasználó egyetlen gombnyomással megoszthatja digitális fotóit szeretteivel. A kép elkészítése után csupán ki kell választania a 14 előre eltárolt célállomás (e-mail cím, nyomtató vagy PC) egyikét, és eszköze a következő számítógépes illetve dokkoló-csatlakozás alkalmával azonnal továbbítja a képeket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról