:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. augusztus 12. 09:14

Szavazz Nagy Andreára!

Az amerikai FOXSports televíziós csatorna internetes versengést hirdetett az Egyesült Államok ismert színésznői, tévés műsorvezetői és sportolói legszebbjének kiválasztására. A verseny állásáról egy internetes oldalon tájékozódhatunk, s szavazni is ugyanott lehet. A mezőny érdekessége, hogy egy -- az amerikai Sacramento Monarchsban kosarazó -- magyar sportoló is szerepel a jelöltek közt, méghozzá nem is akármilyen helyezéssel: most már biztos bejutó a szépségverseny elődöntőjébe.

[HWSW] Az amerikai FOXSports televíziós csatorna internetes versengést hirdetett az Egyesült Államok ismert színésznői, tévés műsorvezetői és sportolói legszebbjének kiválasztására. A verseny állásáról egy internetes oldalon tájékozódhatunk, s szavazni is ugyanott lehet. A mezőny érdekessége, hogy egy -- az amerikai Sacramento Monarchsban kosarazó -- magyar sportoló is szerepel a jelöltek közt, méghozzá nem is akármilyen helyezéssel: most már biztos bejutó a szépségverseny elődöntőjébe.


Nagy Andrea FOXSports.com

A kezdeményezés nem előzmény nélküli: júliusban zárult a -- szintén az interneten zajló -- versengés a világ legszebb sportolónője címért, ahol a kosaras Nagy Andrea szép eredményt ért el, többek közt a vírusról és fedetlen kebleiről készült fényképéről a sportéletet mellőző masszív cyberlovagok által is ismert Anna Kurnyikovát is maga mögé utasítva jutott be az elődöntőbe, ahol aztán Sasha Cohen korcsolyázó barnaságával lekörözte a 31 éves szőke magyar kosarast.

A pillanatnyi állás szerint Andrea az elődöntő biztos befutója, ebben a körben vetélytársa ismét Anna Kurnyikova, ám 670 000 szavazat után a magyar sportoló nagy fölénnyel vezet orosz vetélytársa előtt. A tévés személyiségek közül versenyben van még Portia de Rossi a már nem gyártott, ám szintén Fox produkcióként jegyzett Ally McBeal állandó szereplője, valamint az X-akták Scully ügynöke, Gillian Anderson is. Az igazsághoz hozzátartozik azonban, hogy a szavazás korrektsége nem kikezdhetetlen: a FOXSport webmestere nem vitte túlzásba a töbszöri voksleadás elleni védekezést.

A hazai szörfölők már korábban kiszúrták az internetes megmérettetést, s valóságos nemzeti mozgalom bontakozott ki Nagy Andrea döntőbe juttatására: a netizenek minden fórumot megragadtak, hogy felhívják a figyelmet a szavazás lehetőségére. Pár hete "HIX" Józsi egyik levelezőlistáján jelent meg egy erről szóló üzenet, a minap pedig Angelday Plastik-blogjára is felragasztották a linket -- hogy a netes sajtóban megjelent hírekről már ne is beszéljünk.

Szavazni tehát a Foxsport oldalán lehet, a júliusban zárult nemzetközi megmérettetés archív oldala pedig itt megtekinthető. Aki Nagy Andrea bájain túl sportolói karrierjére is kíváncsi, a WNBA oldalán keresgéljen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 23:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.