:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 7. 15:40

A Doom még az ősszel visszatér a Game Boy Advance konzolokra

Az Activision bejelentette, hogy még az idén ősszel megjelenik Game Boy Advance konzolokra a legendás first person shooter , a Doom második része. A Doom első része tavaly októberben jelent meg a Nintendo játékgépére, az átiratot az id Software és a David A. Palmer Productions közösen fejlesztette ki.

Az Activision bejelentette, hogy még az idén ősszel megjelenik Game Boy Advance konzolokra a legendás first person shooter, a Doom második része. A Doom első része tavaly októberben jelent meg a Nintendo játékgépére, az átiratot az id Software és a David A. Palmer Productions közösen fejlesztette ki.

"A Doom II valóságos szimbólum és minden játékosnak kötelező darab" -- mondta az id Software vezérigazgatója, Todd Hollenshead. "Akár egyedül vállalkozol a pokol söpredékének elpustítására, akár a barátoddal együtt, akár egymás ellen akartok küzdeni, a Doom II tökéletes akciójáték."

A Doom II -- az eredeti PC-változathoz hasonlóan -- nem sok újdonsággal szolgál, már ami a megjelenítést vagy a játékmenetet illeti. A GBA-tulajdonosoknak 30 pályán kell végigküzdeni magukat, a 17 különféle ellenséges szörny megöléséhez összesen 9 fegyver áll rendelkezésre, köztük a legendás láncfűrész, a kétcsövű sörétes puska és a BFG9000.

A Doom II többjátékos üzemmódot is támogat. A Game Boy Advance konzolokból egy speciális kábel segítségével akár négyet is össze lehet kötni, a játékot kooperatív és "deathmatch" módban is lehet játszani.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.