:

Szerző: castor

2002. augusztus 7. 10:56

Leállították a The Two Towers PC-s verziójának a fejlesztését?

Az Electronic Arts játékkiadó cég nem erősítette meg, de nem is cáfolta azt a pletykát, mely szerint megszakították volna a The Lord of the Rings: The Two Towers című játék PC-s verziójának fejlesztését.

Az Electronic Arts játékkiadó cég nem erősítette meg, de nem is cáfolta azt a pletykát, mely szerint megszakították volna a The Lord of the Rings: The Two Towers című játék PC-s verziójának fejlesztését.

Az neves IGN online magazin értesülései szerint a cég azért döntött a munka befagyasztása mellett, mert a Ritual nem tudta tartani a határidőket. A New Line Cinema filmstudió és az Electronic Arts szerződése szerint ugyanis a játéknak a filmmel együtt, azaz december végén kellene megjelennie.

Mindenesetre abban biztosak lehetünk, hogy a Playstation 2-es és Game Boy Advance változatok fejlesztése tovább folyik, így a moziból hazaérkezve a konzoltulajdonosok máris beléphetnek Középfölde világába.

A program egy Tomb Raider nézetű 3D-s akciójáték lesz, néhány kalandelemmel megspékelve. A történet elején három szereplő közül válaszhatjuk ki, hogy melyiküket kívánjuk irányítani: Aragorn, Legolas, vagy Gimli. Az előzetes videók alapján leginkább a Drakanhoz hasonlít a kamerakezelés, de a harcok fontosságának kiemelése miatt egy különleges módszert alkalmaznak a fejlesztők. A verekedős játékokhoz hasonlóan lesz lehetőségünk például különböző kombók alkalmazására is, melyekkel egy-egy speciális mozdulatsort abszolválhatunk.

A játék hűen követi majd J.R.R. Tolkien legendás regényének második kötetét, és többször feltűnik majd néhány hosszabb-rövidebb részlet a filmből is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.