Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 5. 10:42

Szeptemberben debütál a VIA KT400 chipkészletes ABIT AT7 Max2

A tajvani ABIT várhatóan szeptemberben dobja piacra AMD Athlon és Duron processzorokat támogató AT7 Max2 alaplapját, amely a VIA KT400 chipkészletére épül.

A tajvani ABIT várhatóan szeptemberben dobja piacra AMD Athlon és Duron processzorokat támogató AT7 Max2 alaplapját, amely a VIA KT400 chipkészletére épül.

Mint ismeretes, az ABIT "Max" sorozatba tartozó alaplapok arról híresek, hogy gyakorlatilag a létező összes integrált alkatrész megtalálható rajtuk, amit csak alaplapra építeni lehet. Ennek megfelelően a SocketA processzorfoglalattal szerelt ABIT AT7 Max2 tartalmaz USB2.0 és FireWire vezérlőt, 5.1 csatornás audiochipet, Serial ATA kontrollert és egy HighPoint HPT374 IDE RAID vezérlőt is.

Az ATX kivitelű alaplapon AGP8X foglalat, 5 PCI bővítőhely és 4 DDR DIMM memóriaaljzat található. Az 5.1 csatornás hangchip jelét S/PDIF csatlakozón is elvezethetjük, de 5.1 csatornás hangszórórendszerünket közvetlenül is csatlakoztathatjuk az alaplaphoz. Az AT7 Max2 alaplapra visszakerült az elődjéről sokak által hiányolt PS/2 billentyűzet- és egércsatlakozó is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.