Szerző: Ady Krisztián

2002. július 31. 23:54

Új memóriakártya a piacon: xD-Picture Card

[Clubic.com] A SmartMedia memóriakártyát közösen kifejlesztő Fujifilm és Olympus ma jelentette be legújabb fejlesztését, a formátumot felváltó új memóriakártyát. Az Extreme DIGITAL számára készült új tárolóeszköz az xD-Picture Card nevet kapta szüleitől.

[Clubic.com] A SmartMedia memóriakártyát közösen kifejlesztő Fujifilm és Olympus ma jelentette be legújabb fejlesztését, a formátumot felváltó új memóriakártyát. Az Extreme DIGITAL számára készült új tárolóeszköz az "xD-Picture Card" nevet kapta szüleitől.

A memóriakártya mérete alig fele az eddig használt Memory Stick kártyákénak, kapacitása azonban akár a duplája is lehet. Az első kapható kártya tárolási kapacitása mindössze 8 MB lesz, de ezt a modellt hamarosan követik a 16-32-64-128 MB-os verziók, decemberben pedig már 256 MB-ost is vásárolhatunk az alig bélyegnyi memóriamodulból.

Az első kártya várhatóan akkor kerül az üzletekbe, amikor a memóriatípust támogató cégek bejelentik új termékeiket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról