Szerző: Barna József

2002. július 27. 18:07

Új driver Matrox Parhelia videokártyákhoz

A kanadai Matrox tegnap új meghajtóprogramot adott ki Parhelia 128 MB videokártyáihoz. A driver (ver. 1.00.04.231) Windows XP és 2000 operációs rendszerek alatt használható, és a mellékelt leírás szerint számos általános hibát javítottak benne, beleértve a DVI-kimenettel kapcsolatos, valamint a Neverwinter Nights alatt jelentkező problémákat. Egyelőre a cég kizárólag a fenti két operációs rendszer alatt támogatja a Parhelia kártyákat, de állítólag hamarosan érkezik a linuxos meghajtó is.

[HWSW] A kanadai Matrox tegnap új meghajtóprogramot adott ki Parhelia 128 MB videokártyáihoz. A driver (ver. 1.00.04.231) Windows XP és 2000 operációs rendszerek alatt használható, és a mellékelt leírás szerint számos általános hibát javítottak benne, beleértve a DVI-kimenettel kapcsolatos, valamint a Neverwinter Nights alatt jelentkező problémákat. Egyelőre a cég kizárólag a fenti két operációs rendszer alatt támogatja a Parhelia kártyákat, de állítólag hamarosan érkezik a linuxos meghajtó is.

A driver letölthető a Matrox szerveréről.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról