Szerző: Ady Krisztián

2002. július 29. 09:30

Macintosh rendszereken is használhatók lesznek a TerraTec negyedik generációs hangkártyái

[3DSoundSurge] Újabb gyártó termékeit használhatjuk ezentúl PC mellett Macintosh számítógépekben: a TerraTec sajtóközleményben jelentette be, hogy EWS chipkészletet használó 4G Sound hangkártyáihoz Macintosh meghajtóprogramokat is mellékel. Az új driverek augusztustól lesznek elérhetők a cég honlapjáról , a Macintosh OS X mellett az OS 9 operációs rendszert is támogatják.

[3DSoundSurge] Újabb gyártó termékeit használhatjuk ezentúl PC mellett Macintosh számítógépekben: a TerraTec sajtóközleményben jelentette be, hogy EWS chipkészletet használó "4G Sound" hangkártyáihoz Macintosh meghajtóprogramokat is mellékel. Az új driverek augusztustól lesznek elérhetők a cég honlapjáról, a Macintosh OS X mellett az OS 9 operációs rendszert is támogatják.

A TerraTec negyedik generációs "4G" hangkártyái 24 bit 96 KHz mintavételezési frekvenciával képesek rögzíteni és megszólaltatni a hangokat. Ezeket a kártyákat EWX 24/96, DMX 6fire 24/96, DMX 6fire LT, EWS88 D, EWS88 MT és EWS MIC2/8 terméknéven találhatjuk meg a cég katalógusában.

A TerraTec professzionális hangkártyái a konkurens termékeknél jóval kedvezőbb áron nyújtanak kiváló hangminőséget.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról