Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 23. 11:10

Nyerjük vissza adatainkat sajátkezűleg!

A shareware/trialware programok regisztrációját értékesítő Soft-Trans Bt. kínálata különleges programokkal bővült.

A shareware/trialware programok regisztrációját értékesítő Soft-Trans Bt. kínálata különleges programokkal bővült.

A GetDataBack a Windows fájlrendszerek adathelyreállító szoftvere. Segítségével saját magunk szerezhetjük vissza a fájlokat, ha vírusfertőzés, formázás, FDISK vagy meghibásodás esetén megsérül a merevlemez partíciós táblája, rendszerindító szektora, a FAT/MFT vagy a gyökérmappa. Mindössze a meghibásodott meghajtót kell bekötnünk másodlagosként egy működő rendszerbe. FAT vagy NTFS fájlrendszerhez eltérő verziót kell használnunk.

A DiskExplorer Windows-alapú lemezszerkesztő FAT-hoz vagy NTFS-hez. Tüzetesebb vizsgálat alá vehetjük a meghajtót. Azonnal a partíciós táblába, rendszerindító szektorba, FAT-ba/MFT-be ugorhatunk. Többféle nézet közti átváltásra van lehetőség. Segítségével szöveget, rendszerindító szektorokat, partíciós táblákat és almappákat kereshetünk a meghajtón.

A Captain Nemo rendszerek közti fájlkezelő, amivel csatlakoztatás után a Novell, NT vagy Linux meghajtókhoz Windows rendszerből férhetünk hozzá, hálózat üzembe helyezése nélkül. Így ezek a fájlok olvashatóvá, kereshetővé és megtekinthetővé válnak, továbbá a Windows meghajtóra másolhatjuk őket.

A fenti programokat a külföldi szoftverkönyvtárak szerkesztői magasra értékelik és a látogatók között népszerűek. Fejlesztőjük az USA Nevada államában székelő Runtime Software LLC. A Soft-Trans Bt. munkatársai egy partíciós tábla meghibásodásakor kerültek kapcsolatba a céggel, és mivel az adatvisszaállítás sikerrel járt, szerződést kötöttek a programok magyarországi értékesítésére, így regisztrációs kódjaik forintért szerezhetők be.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról