Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 23. 11:10

Nyerjük vissza adatainkat sajátkezűleg!

A shareware/trialware programok regisztrációját értékesítő Soft-Trans Bt. kínálata különleges programokkal bővült.

A shareware/trialware programok regisztrációját értékesítő Soft-Trans Bt. kínálata különleges programokkal bővült.

A GetDataBack a Windows fájlrendszerek adathelyreállító szoftvere. Segítségével saját magunk szerezhetjük vissza a fájlokat, ha vírusfertőzés, formázás, FDISK vagy meghibásodás esetén megsérül a merevlemez partíciós táblája, rendszerindító szektora, a FAT/MFT vagy a gyökérmappa. Mindössze a meghibásodott meghajtót kell bekötnünk másodlagosként egy működő rendszerbe. FAT vagy NTFS fájlrendszerhez eltérő verziót kell használnunk.

A DiskExplorer Windows-alapú lemezszerkesztő FAT-hoz vagy NTFS-hez. Tüzetesebb vizsgálat alá vehetjük a meghajtót. Azonnal a partíciós táblába, rendszerindító szektorba, FAT-ba/MFT-be ugorhatunk. Többféle nézet közti átváltásra van lehetőség. Segítségével szöveget, rendszerindító szektorokat, partíciós táblákat és almappákat kereshetünk a meghajtón.

A Captain Nemo rendszerek közti fájlkezelő, amivel csatlakoztatás után a Novell, NT vagy Linux meghajtókhoz Windows rendszerből férhetünk hozzá, hálózat üzembe helyezése nélkül. Így ezek a fájlok olvashatóvá, kereshetővé és megtekinthetővé válnak, továbbá a Windows meghajtóra másolhatjuk őket.

A fenti programokat a külföldi szoftverkönyvtárak szerkesztői magasra értékelik és a látogatók között népszerűek. Fejlesztőjük az USA Nevada államában székelő Runtime Software LLC. A Soft-Trans Bt. munkatársai egy partíciós tábla meghibásodásakor kerültek kapcsolatba a céggel, és mivel az adatvisszaállítás sikerrel járt, szerződést kötöttek a programok magyarországi értékesítésére, így regisztrációs kódjaik forintért szerezhetők be.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 06:39

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!