Szerző: castor

2002. július 23. 16:09

Szeptemberre halasztották az Earth & Beyond online játék megjelenését

A Westwood Studios bejelentette, hogy a fejlesztés alatt lévő Earth & Beyond online űrstratégiai szerepjátékuk megjelenését elhalasztották szeptember 17-re. Az eredeti dátum még augusztus közepe volt, amit pár hónapja közölt a cég. A program tesztelése hamarosan megindul, ugyanis napokon belül postázzák a béta verziót tartalmazó CD-ket. Azonban még mindig van lehetőség jelentkezésre a hivatalos honlapon .

A Westwood Studios bejelentette, hogy a fejlesztés alatt lévő Earth & Beyond online űrstratégiai szerepjátékuk megjelenését elhalasztották szeptember 17-re. Az eredeti dátum még augusztus közepe volt, amit pár hónapja közölt a cég. A program tesztelése hamarosan megindul, ugyanis napokon belül postázzák a béta verziót tartalmazó CD-ket. Azonban még mindig van lehetőség jelentkezésre a hivatalos honlapon.

Az Earth and Beyond egy állandó online galaxisban játszódik, ahol a játékosok felfedezhetik az egész galaxist, harcolhatnak, kereskedhetnek, de ha életben akarnak maradni, mindhárom lehetőséget ki kell majd használniuk. Nem csak a világűr titkait tárhatjuk fel, de leszállhatunk a bolygókra és felderíthetjük azokat, kilövőállásokat, csillagkapukat, hatalmas romboló hajókat építhetünk, és összefuthatunk néhány fekete lyukkal is.

A küldetések hossza a rövid, 30 perces feladatoktól egészen a több hétig tartó hadjáratokig is tarthat. A játék a tervek szerint nyár végén fog megjelenni az USA-ban, az európai megjelenés időpontja egyenlőre még nem meghatározott.

a címlapról