Szerző: castor

2002. július 22. 12:58

Megjelent a második világháborús Battlefield 1942 akciójáték demó verziója

A 3D Gamers magazin honlapján jelent meg a régóta várt, második világháborús Battlefield 1942 akciójáték demó verziója . A demó mérete 133 MB, és egy Tobrukban játszódó küldetést teljesíthetünk benne. Azonban mielőtt letöltenétek, érdemes egy pillantást vetni a minimális gépigényre, ugyanis elég szigorúan veszi a program:

A 3D Gamers magazin honlapján jelent meg a régóta várt, második világháborús Battlefield 1942 akciójáték demó verziója. A demó mérete 133 MB, és egy Tobrukban játszódó küldetést teljesíthetünk benne. Azonban mielőtt letöltenétek, érdemes egy pillantást vetni a minimális gépigényre, ugyanis elég szigorúan veszi a program:
  • 800 MHz processzor
  • 256 MB RAM
  • 32 MB-os videokártya, HTL (Hardware Transform & Lightning) és 24-bit-es z-buffer támogatással
  • 400 MB szabad hely
  • DirectX 8-kompatibilis hangkártya

A Battlefield 1942-ben a második világháború leghíresebb csatáit és eseményeit élhetjük át teljes 3D-ben. First person perspektívából szemlélhetjük azokat az emlékezetes pillanatokat, amelyek 1944. június 6. napjához, Iwo Jimához és El Alameinhez kötődnek.

A készítőket olyan híres filmek ihlették, mint "Híd a Kwai folyón", "A tengeralattjáró" vagy a "Ryan közlegény megmentése". Így ne lepődjünk meg, ha egy-két ismerős jelenet megelevenedik majd monitorunkon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról