Szerző: castor

2002. július 20. 08:43

"Tűzoltó leszel, s katona" -- képek a Platoon és a Fire Department stratégiai játékokból

Új képek jelentek meg a magyar Digital Reality (Imperium Galactica 1 & 2, Haegemonia) által fejlesztett Platoon című stratégiai játékból a külföldi Gamers Hell honlapon. A program a 60-as években játszódik a vietnámi háború idején, ahol egy fiatal katona történetét ismerhetjük meg. A játékban az egységek fejlődnek, a tapasztalati pontrendszer alapján a kezdeti zöldfülűek egyre ügyesebbek lesznek, és hatékonyabban oldják meg a rájuk bízott feladatokat. A program néhány napja megkapta a Metro Goldwyn Mayer filmstúdiótól az Oliver Stone által rendezett, 4 Oscar-díjas Szakasz című film licencjogait.

Új képek jelentek meg a magyar Digital Reality (Imperium Galactica 1 & 2, Haegemonia) által fejlesztett Platoon című stratégiai játékból a külföldi Gamer's Hell honlapon. A program a '60-as években játszódik a vietnámi háború idején, ahol egy fiatal katona történetét ismerhetjük meg. A játékban az egységek fejlődnek, a tapasztalati pontrendszer alapján a kezdeti zöldfülűek egyre ügyesebbek lesznek, és hatékonyabban oldják meg a rájuk bízott feladatokat. A program néhány napja megkapta a Metro Goldwyn Mayer filmstúdiótól az Oliver Stone által rendezett, 4 Oscar-díjas Szakasz című film licencjogait.

A programot először a májusi E3 kiállításon mutatták be, és 2002 novemberében már meg is jelenik a francia Monte Cristo Multimedia kiadó gondozásában.

A Monte Cristo kiadó két hete jelentette be legújabb stratégiai játékát, a Fire Departmentet, melyből most megjelent az első négy kép (HWSW Galéria). A feladatunk a tűzoltó egységek munkájának koordinálása lesz különböző veszélyes helyzetekben (égő lakás, autóbaleset). Sajnos a programról egyelőre nincs semmilyen érdemleges információ, csak egy elég rövid és semmitmondó videó. Annyi azonban biztos, hogy novemberben fog megjelenni.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról