Szerző: castor

2002. július 20. 08:43

"Tűzoltó leszel, s katona" -- képek a Platoon és a Fire Department stratégiai játékokból

Új képek jelentek meg a magyar Digital Reality (Imperium Galactica 1 & 2, Haegemonia) által fejlesztett Platoon című stratégiai játékból a külföldi Gamers Hell honlapon. A program a 60-as években játszódik a vietnámi háború idején, ahol egy fiatal katona történetét ismerhetjük meg. A játékban az egységek fejlődnek, a tapasztalati pontrendszer alapján a kezdeti zöldfülűek egyre ügyesebbek lesznek, és hatékonyabban oldják meg a rájuk bízott feladatokat. A program néhány napja megkapta a Metro Goldwyn Mayer filmstúdiótól az Oliver Stone által rendezett, 4 Oscar-díjas Szakasz című film licencjogait.

Új képek jelentek meg a magyar Digital Reality (Imperium Galactica 1 & 2, Haegemonia) által fejlesztett Platoon című stratégiai játékból a külföldi Gamer's Hell honlapon. A program a '60-as években játszódik a vietnámi háború idején, ahol egy fiatal katona történetét ismerhetjük meg. A játékban az egységek fejlődnek, a tapasztalati pontrendszer alapján a kezdeti zöldfülűek egyre ügyesebbek lesznek, és hatékonyabban oldják meg a rájuk bízott feladatokat. A program néhány napja megkapta a Metro Goldwyn Mayer filmstúdiótól az Oliver Stone által rendezett, 4 Oscar-díjas Szakasz című film licencjogait.

A programot először a májusi E3 kiállításon mutatták be, és 2002 novemberében már meg is jelenik a francia Monte Cristo Multimedia kiadó gondozásában.

A Monte Cristo kiadó két hete jelentette be legújabb stratégiai játékát, a Fire Departmentet, melyből most megjelent az első négy kép (HWSW Galéria). A feladatunk a tűzoltó egységek munkájának koordinálása lesz különböző veszélyes helyzetekben (égő lakás, autóbaleset). Sajnos a programról egyelőre nincs semmilyen érdemleges információ, csak egy elég rövid és semmitmondó videó. Annyi azonban biztos, hogy novemberben fog megjelenni.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 06:49

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!