Szerző: Barna József

2002. július 19. 11:02

USB felületre csatlakozó CD-újraírót jelentett be az AOpen

Az AOpen tegnap jelentette be EHW-4048U típusjelű, külső CD-újraíró készülékét. A meghajtó 40x sebességgel írja a CD-R- és 12x sebességgel a CD-RW-lemezeket, míg 48x CD-olvasóként használható. Az eszköz USB 2.0 felületen csatlakoztatható a számítógéphez.

[HWSW] Az AOpen tegnap jelentette be EHW-4048U típusjelű, külső CD-újraíró készülékét. A meghajtó 40x sebességgel írja a CD-R- és 12x sebességgel a CD-RW-lemezeket, míg 48x CD-olvasóként használható. Az eszköz USB 2.0 felületen csatlakoztatható a számítógéphez.

A gyártó szerint a meghajtó hőelnyelő kialakítása és az OPC (Optimum Power Control) technológia alkalmazása révén rendkívül megbízható. Az OPC a lemezek írása során folyamatosan figyeli jelszintet, és automatikusan a média minőségéhez igazítja a lézer energiáját.

Az EHW-4048U természetesen támogatja az AOpen JustLink és JustSpeed technológiáit. A JustLink a puffer kiürüléséből adódó hibákat képes megszüntetni, a JustSpeed pedig a lemez különböző területein szükséges eltérő írási sebességet korrigálja: a fix sebességű írással szemben ez kevesebb javítandó hibát eredményez.

A meghajtó javasolt fogyasztói ára 169 dollár.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 07:33

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!