Szerző: bassline

2000. április 26. 21:34

ICQ 2000a Beta v.4.29 Build #3140

Megjelent az egyik leghíresebb internetes online üzenetküldő/ chatelő/ fileküldő program legújabb verziója. Már korábban is közkincsé tették a 2000a verziót alpha állapotában, de a mostani kiadás már beta . (Na nem mintha eddig lett volna betásakon kívül más) A legnagyobb újdonság, hogy a program most már képes üzemelni tűzfal mögött is. (proxy server mögött a korábbi verziók is működtek) A program újdonságainak teljes listája megtekinthető itt , most pedig álljon itt néhány fontosabb közülük:

Megjelent az egyik leghíresebb internetes online üzenetküldő/ chatelő/ fileküldő program legújabb verziója. Már korábban is közkincsé tették a 2000a verziót alpha állapotában, de a mostani kiadás már beta. (Na nem mintha eddig lett volna betásakon kívül más) A legnagyobb újdonság, hogy a program most már képes üzemelni tűzfal mögött is. (proxy server mögött a korábbi verziók is működtek) A program újdonságainak teljes listája megtekinthető itt, most pedig álljon itt néhány fontosabb közülük:

- Ahogyan a képen is látható kicsit megváltozott a Contact List, konfigurálható a felhasználói menü, van egy un. Quick Shortcut Bar menü, amibe különböző, gyakran használt utasításokat tehetünk be.

- Új külsőt kapott a Preferences ablak is, ahol áttekinthetőbben állítgathatjuk be a különböző formai, kapcsolattartási és egyéb beállításokat.

- Az üzenetküldés is két különböző típusra osztódott, az egyik a megszokott sima üzenet, amiben nincs újdonság, a másik egy olyan felépítésű változat, amelyben láthatjuk az adott felhasználótól beérkezett üzeneteket az ablak felső részén, mintha egy kicsi chat ablak lenne.

Azok, akik használják a program korábbi verzióját, hasonlóan a régebbi verzióhoz, egyszerűen konvertálhatják contact listjüket az installálás során, vagy korábban kimentett file segítségével az installálás után (ICQ Version 99b Beta v.3.19 Build #2569 -re installáláskor hibátlanul átvett minden beállítást).
A program letölthető lokálból (mérete 6.5 Mb).

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.