Szerző: Barna József

2002. július 17. 19:48

A Leadtek bejelentette nForce2 chipkészletes alaplapjait

A tajvani Leadtek tegnap jelentette be NVIDIA nForce2 chipkészletre épülő alaplapjait. A részleteket illetően szűkszavú sajtóanyag szerint a cég három nForce2 lapkakészletes alaplapot mutat be. A Leadtek WinFast K7NCR18G integrált GeForce4 MX grafikus vezérlővel rendelkezik, azonban hogy a K7NCR18D és K7NCR18M között mi a különbség, nem derül ki a cég közleményéből.

[HWSW] A tajvani Leadtek tegnap jelentette be NVIDIA nForce2 chipkészletre épülő alaplapjait. A részleteket illetően szűkszavú sajtóanyag szerint a cég három nForce2 lapkakészletes alaplapot mutat be. A Leadtek WinFast K7NCR18G integrált GeForce4 MX grafikus vezérlővel rendelkezik, azonban hogy a K7NCR18D és K7NCR18M között mi a különbség, nem derül ki a cég közleményéből.


Leadtek WinFast K7NCR18G

A K7NCR18G-n három memóriafoglalat kapott helyet, ezekbe összesen 1,5 Gbyte-nyi DDR400 szabványú memóriamodul helyezhető. A lapon továbbá 1 8x AGP, valamint 5 PCI bővítőhely található. Ezen túlmenően két Ethernet-vezérlővel (NVIDIA és 3Com) rendelkezik, hat USB2.0 eszközt és három FireWire perifériát képes kezelni, valamint Smart Card-olvasóval is ellátták.

Mindegyik Leadtek-termék rendelkezik a processzor túlmelegedését megakadályozó O.T.S. (Over Temperature Shutdown) és a rendszer finomhangolását és túlhajtását biztosító X-BIOS II funkciókkal.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról