Szerző: castor

2002. július 17. 09:29

Konzolos játékhírek: egy érdekes rekordkísérlet

Egy érdekes rekordkísérlet

Egy érdekes rekordkísérlet
A 25 éves Jason Read egy átlagos angol játékos, aki egy programért kifejezetten rajong, ez pedig a Turok Evolution. Egyetlen gond van csak, hogy a játékot még nem adták ki, így emberünk elhatározta, hogy július 18-tól kezdve 50 napra -- a megjelenés időpontjáig -- letáborozik a bolt előtt, hogy rögtön első kézből juthasson hozzá. Természetesen az Acclaim kiadó rögtön meglátta a reklámlehetőséget a dologban, és egy számítógépet, valamint több eddig megjelent programot biztosít a fiatalembernek a közel két hónap gyors eltöltésére. "Reméljük, Jason jól fog szórakozni a szoftvereinkkel az 50 nap alatt" -- mondta Shaun White, az Acclaim PR menedzsere.

Új képeket adott ki a Volition
Két készülő Playstation 2-es játékából adott ki friss képeket a Volition fejlesztőcsapat. Az egyik a Marson játszódó Red Faction 2 akciójáték, mely egy lázadás kellős közepébe kalauzolja a játékosokat. A másik pedig a PC-re is megjelent Summoner szerepjáték folytatása, a Summoner 2, melyet ősszel fog kiadni a THQ. A történet az első rész után 20 évvel fog játszódni.

Újabb Tolkien-feldolgozás
J.R.R. Tolkien legnagyobb művét, A Gyűrűk Urát már több játékban is feldolgozták, és a jövőben is számíthatunk két újabb programra. Most azonban a Sierra gondozásában "A hobbit" című műve került sorra, melyről egy érdekes előzetest írt a GameSpot online magazin.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 07:04

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!