Szerző: castor

2002. július 17. 09:29

Konzolos játékhírek: egy érdekes rekordkísérlet

Egy érdekes rekordkísérlet

Egy érdekes rekordkísérlet
A 25 éves Jason Read egy átlagos angol játékos, aki egy programért kifejezetten rajong, ez pedig a Turok Evolution. Egyetlen gond van csak, hogy a játékot még nem adták ki, így emberünk elhatározta, hogy július 18-tól kezdve 50 napra -- a megjelenés időpontjáig -- letáborozik a bolt előtt, hogy rögtön első kézből juthasson hozzá. Természetesen az Acclaim kiadó rögtön meglátta a reklámlehetőséget a dologban, és egy számítógépet, valamint több eddig megjelent programot biztosít a fiatalembernek a közel két hónap gyors eltöltésére. "Reméljük, Jason jól fog szórakozni a szoftvereinkkel az 50 nap alatt" -- mondta Shaun White, az Acclaim PR menedzsere.

Új képeket adott ki a Volition
Két készülő Playstation 2-es játékából adott ki friss képeket a Volition fejlesztőcsapat. Az egyik a Marson játszódó Red Faction 2 akciójáték, mely egy lázadás kellős közepébe kalauzolja a játékosokat. A másik pedig a PC-re is megjelent Summoner szerepjáték folytatása, a Summoner 2, melyet ősszel fog kiadni a THQ. A történet az első rész után 20 évvel fog játszódni.

Újabb Tolkien-feldolgozás
J.R.R. Tolkien legnagyobb művét, A Gyűrűk Urát már több játékban is feldolgozták, és a jövőben is számíthatunk két újabb programra. Most azonban a Sierra gondozásában "A hobbit" című műve került sorra, melyről egy érdekes előzetest írt a GameSpot online magazin.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról