:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 16. 16:46

A SuSE Linux Enterprise Server tanúsítványt kapott az Oracle9i és az Oracle E-business Suite termékekre

Az Oracle Corp. és a SuSE Linux AG bejelentették az Oracle jelenlegi

Oracle [HWSW] Az Oracle Corp. és a SuSE Linux AG bejelentették az Oracle jelenlegi adatbázisszerverének és alkalmazásszerver-technológiájának tanúsított szoftverré válását SuSE Linux Enterprise Server 7 platformon.

Az új Oracle9i Database Release 2 és Oracle E-Business Suite 11i termékekre vonatkozó tanúsítványokkal a SuSE Linux Enterprise Server 7 komolyan erősíti pozícióját a vállalati operációs rendszereken területén. Mivel a SuSE Linux Enterprise Serveren már az Oracle9i Real Application Cluster és az Oracle9i Application Server is elérhető, így teljessé válik a SuSE operációs rendszeren elérhető Oracle alapú e-kereskedelmi termékek skálája.

"Az Oracle9i adatbázis egy nagyteljesítményű szoftver-infrastruktúrát nyújt, mely világszerte számos vállalati e-kereskedelmi elvárásainak megfelel" -- jelentette ki Boris Nalbach, a SuSE Linux AG műszaki igazgatója. "A SuSE az első Linux rendszer, melyet az Oracle már 2000 augusztus óta hivatalosan támogat. Tekintettel a jövőbeli termékekre, örülünk eme együttműködés folytatásának, mely közös ügyfeleink érdekében történik."

"A Linux költséghatékony és megbízható. A nagyteljesítményű Oracle9i adatbázissal valamint az Application Server technológiájával párosítva kiváló megoldáshoz juthatnak ügyfeleink" -- magyarázza Mark Austin, az Oracle Platform Alliances igazgatója. "A SuSE Linuxszal történő együttműködésünk további bizonyíték arra, hogy az Oracle teljes mértékben támogatni szeretné a Linuxon alapuló üzleti megoldásokat."

A SuSE Linux Enterprise Server 7 a stabilitásra és biztonságra optimalizált alaprendszeren túlmenően minden fontos szerverszolgáltatást tartalmaz. Vállalati felhasználók számára a SuSE Linux Enterprise Server szinte minden hardver platformot lefed és egy egyedülálló, teljeskörű termékszolgáltatást kínál: rendszeres évenkénti megjelenése és a SuSE aktív, többéves rendszerkarbantartása nem csak tervezési, hanem hosszú távú befektetési biztonságot is nyújt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.