:

Szerző: castor

2002. július 15. 20:24

Hétfői PC-s játékhírek: új képek az UT2003-ból

A Vivendi adja ki a Dredd vs Death akciójátékot

A Vivendi adja ki a Dredd vs Death akciójátékot
A Vivendi Universal hétfőn bejelentette, hogy a cég adja ki az oxfordi Rebellion fejlesztőcsapat legújabb játékát, a "Judge Dredd vs. Judge Death"-et. A Dredd Bíró képregény-sorozaton alapuló FPS nézetű program megjelenését 2003-ra tervezik.

MoH:AA Beta Linux Server
Mától letölthető (1,4 MB) az első, Medal of Honorhoz készült dedikált Linux Server Pack az Icculus.org honlapról. Részletes használati útmutatót a Readme.txt fájlban nyújtanak a fejlesztők.

Friss UT 2003 képek
Tegnap este a PlanetUnreal honlapon megjelent két új kép a Digital Extremes és az Epic Games által fejlesztett Unreal Tournament 2003-ból, melyek az UT-ből is jól ismert Facing Worlds pálya új inkarnációját mutatják be.


További képek a játékból

Nyílt American Conquest bétateszt
A GSC Game World honlapján lehet jelentkezni a nyílt American Conquest bétatesztre. A fejlesztőcsapat már bizonyította a jártasságát a real-time stratégiai játékok piacán a Cossacksszal, úgyhogy biztosan nem fogunk csalódni, ha letöltjük a 200 MB-os telepítőt.

Új verzió a Half-Life Kanonballból
1.99L jelöléssel kiadták a legújabb béta verzióját a Half-Life-hoz készült Kanonball modnak, melyben egy futurisztikus sportot próbálhatun ki. A frissítésben jópár hibát kijavították, és biztonságosabbá tették az interneten keresztüli játékot, valamint optimalizálták a helyi hálózatot kezelő kódot.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.