Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 15. 11:10

Hamarosan bevásárlóközpontokban és repülőtereken is vásárolhatunk mobiltelefon csengőhangokat, logókat és játékokat

Az nReach bejelentette, hogy az ősztől szállítja Mobile Content Kiosk készülékeit, amelyek segítségével a mobiltelefonok és kéziszámítógépek felhasználói PC közbeiktatása nélkül vásárolhatnak csnegőhangokat, logókat, képernyővédőket, mp3-fájlokat, játékokat vagy éppen videókat. Az nReach készülékek elektronikai üzletekben, bevásárlóközpontokban és repülőtereken tűnnek majd fel.

Az nReach bejelentette, hogy az ősztől szállítja "Mobile Content Kiosk" készülékeit, amelyek segítségével a mobiltelefonok és kéziszámítógépek felhasználói PC közbeiktatása nélkül vásárolhatnak csnegőhangokat, logókat, képernyővédőket, mp3-fájlokat, játékokat vagy éppen videókat. Az nReach készülékek elektronikai üzletekben, bevásárlóközpontokban és repülőtereken tűnnek majd fel.

"A készülékünk egyszerű és költséghatékony módon képes új programokat vagy multimédiás tartalmaz eljuttatni a mobiltelefonokra" -- mondta Mike Stemple, az nReach alapítója és vezérigazgatója. "Az ügyfelek a legújabb csnegőhangok, grafikák és játékok közül válogathatnak és azonnal letölthetik őket telefonjukba."

Az nReach Mobil Kiosk készülékeket úgy tervezték, hogy a legtöbb mobiltelefon-típussal kompatibilisek legyenek. A gyártó tervei szerint eleinte csak mobiltelefonokhoz szánt logók, csengőhangok, képernyővédők és játékok lesznek kaphatók. A felhasználóknak az érintőképernyő segítségével ki kell választaniuk mobiltelefonjuk típusát, a megvásárolni kívánt "árucikkeket", és a fizetés után pár perccel máris megkapják a kért fájlokat telefonjukra.

Az nReach tervei szerint a későbbiekben kéziszámítógépekhez szánt játékok, filmek és programok is elérhetők lesznek, illetve MP3 formátumú zenéket is kínál majd a cég. Ezek megvásárlásához a kéziszámítógéphez használt bővítőkártyát (CompactFlash, SecureDigital, MMC, ...) kell majd az nReach készülékébe helyezni és a fizetés után a kért anyagok áttöltődnek a memóriakártyára.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 06:10

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!