Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 11. 16:49

Az [origo] és a trefort.net összekapcsolásával Magyarország legnagyobb internetes társalgója jött létre

[NetAktív] Összekapcsolódott az [origo] Társalgó szolgáltatása és a trefort.net chat , amely a jövőben leglátogatottabb hazai internetes portál kizárólagos hivatalos csevegőjeként működik tovább. A trefort.net Magyarország egyik legrégibb és legnépszerűbb csevegő szolgáltatása, amely százezer feletti regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Ehhez adja az [origo] napi félmilliós olvasótáborát és a magyar neten egyedülálló publicitását: napi négymillió letöltött oldalon jelenhet meg az új társalgóra mutató link.

[NetAktív] Összekapcsolódott az [origo] Társalgó szolgáltatása és a trefort.net chat, amely a jövőben leglátogatottabb hazai internetes portál kizárólagos hivatalos csevegőjeként működik tovább. A trefort.net Magyarország egyik legrégibb és legnépszerűbb csevegő szolgáltatása, amely százezer feletti regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Ehhez adja az [origo] napi félmilliós olvasótáborát és a magyar neten egyedülálló publicitását: napi négymillió letöltött oldalon jelenhet meg az új társalgóra mutató link.

Az [origo] és a trefort.net összekapcsolódásával az [origo] újabb lépést tett abba az irányba, hogy a felhasználók számára egyre teljesebb, sokszínűbb szolgáltatást biztosítson, és hogy minden, ami a netezőket vonzza egy helyen legyen elérhető. Ennek érdekében a két fél minden eddiginél kulturáltabb, személyre szabottabb közösségi szolgáltatást kíván nyújtani a felhasználóknak, ezt szolgálja a chat technikai felépítése és a látogatók gépeinek teljesítményétől függően választható chat-kliensek (új IRCD, új java-kliens és phpchat), a kliensek variálható külalakjai (skinek) és a több száz tematikus szoba.

A megújult Társalgóba regisztráció és egy létező e-mail címről történő aktiválás után lehet belépni, majd az öt alaptémából kiválasztani, hogy a Java-alapú kliens milyen külalakkal jelenjen meg. Ezután a felhasználókat egy, a többi csevegőprogramból ismerős IRC (Internet Relay Chat) kliensprogramhoz hasonló felület fogadja.

A trefort.net több mint négy éve van jelen a magyar internetes palettán, oldalain több ezer ember cseveg egyazon időpontban. Ez az egyedülálló közösségi élet bővülhet most új eseményekkel és új látogatókkal. Ilyen például az interaktív interjúk és beszélgetések lehetősége, amelyek során a meghívott vendégeknek a látogatók tehetnek fel kérdéseket a chaten keresztül. A napi kvízek során a játékos kedvű látogatók szellemi vetélkedőkön vehetnek rész, amelyek kérdéseit önjelölt "műsorvezetők" állítják össze. A lényeg itt is ugyanaz, mint a televízióban: a különböző témájú kérdéscsoportokra minél gyorsabban válaszolni. A ismeretségek és a közösségi összetartozás elmélyítését szolgálják a rendszeres chatbulik, ahol azt lehet megtudni, kik is rejtőznek az egyes becenevek ("nickek") mögött.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.