:

Szerző: Ady Krisztián

2002. július 11. 01:42

Megjelent és letölthető az AIDA32 rendszerelemző és diagnosztikai program v2.20 verziója

[Fiery] Megjelent az immáron magyar, angol és orosz nyelven is beszélő, Windows operációs rendszerekhez íródott rendszerelemző és diagnosztikai program, az AIDA32 v2.20 verziója. A vállalati felhasználást még hatékonyabbá tévő változtatások, bővítések mellett a legújabb AIDA32 minden eddiginél több információt szolgáltat a keményvonalas otthoni felhasználóknak, a tuning bajnokainak és a számítógép szervízeseknek.

[Fiery] Megjelent az immáron magyar, angol és orosz nyelven is beszélő, Windows operációs rendszerekhez íródott rendszerelemző és diagnosztikai program, az AIDA32 v2.20 verziója. A vállalati felhasználást még hatékonyabbá tévő változtatások, bővítések mellett a legújabb AIDA32 minden eddiginél több információt szolgáltat a "keményvonalas" otthoni felhasználóknak, a tuning bajnokainak és a számítógép szervízeseknek.

Az új funkciók gerincét képezi az alaplapi alkatrészekkel kapcsolatos modulok teljes felülvizsgálata és megújulása, valamint a felhasználók által számtalanszor követelt alaplapi szenzor információ, melynek fejlesztésében minden eddiginél több, lelkes és segítőkész béta tesztelő vett részt. Az orosz nyelvre való fordítás Dmitry Yerokhin tollából született meg, az nVIDIA nForce lapkakészlettel szerelt alaplapok támogatásáért pedig Erasmusnak tartozunk köszönettel.

Az 1 hónappal ezelőtt megjelent AIDA32 v2.10 óta pedig az alábbi újdonságok kerültek be a programba:

  • szenzor információ
  • leltár szűrés
  • bővített leltár statisztika
  • bővített rendszer összesítő
  • bővített lapkakészlet információ
  • lapkakészlet busz információ
  • integrált grafikus vezérlő információ
  • hálózati kártyák listája WinNT alatt
  • Win95 és WinNT hatékonyabb támogatása
  • MediaGX, MediaGXm processzorok támogatása
  • orosz nyelvi modul

Az AIDA32 következő verziójában tér vissza a memóriasebesség mérése, valamint reményeink szerint az adatbázis támogatás is újjászülethet az augusztusi AIDA32-ben.

Egyre nagyobb forgalmat bonyolít le a magyar nyelvű AIDA32 Fórum, mely közvetlen kommunikációt biztosít az otthoni és a vállalati felhasználók, valamint az AIDA32 fejlesztői és tesztelői csapata között. Regisztrált vállalati felhasználóink között üdvözölhetjük a csúcsminőségű alaplapjairól, notebookjairól, CD/DVD meghajtóiról és 3D grafikus kártyáiról is méltán elhíresült ASUSTeK-et, valamint partnerünkként üdvözöljük a szenzorok világának abszolút királyát, a holland Motherboard Monitor-t is.

Az AIDA32 ZIP formátumban, telepítő csomagban, és IOmega Active Disk csomagban is letölthető az AIDA32 honlapjáról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.