:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 10. 12:55

Az MSI bejelentette PC2PC Bluetooth funkcióval rendekező 850E Max alaplapját

Az MSI bejelentete 850E Max alaplapját, amely az Intel i850E chipkészletére épül és több extra szolgáltatás mellett PC2PC Bluetooth funkcióval is rendelkezik.

Az MSI bejelentete 850E Max alaplapját, amely az Intel i850E chipkészletére épül és több extra szolgáltatás mellett PC2PC Bluetooth funkcióval is rendelkezik.

Az ATX kivitelű alaplapon Socket478 processzorfoglalat, 2 RIMM memóriaaljzat, valamint 1 AGP, 5 PCI és 1 CNR bővítőhely kapott helyet. Az MSI 850E Max támogatja az USB2.0 eszközöket és egy Promise IDE RAID vezérlőchippel is ellátták. Az alaplapon opcionálisan 10/100 Ethernet-kontroller is helyet kaphat.

A Blueooth kittel ellátott alaplap az MSI PC2PC Bluetooth logót viseli, és az alább látható alkatrészeken kívül a WIDCOMM Bluetooth Protocol Software for Windows alkalmazást is mellékeli hozzá a gyártó.

Az MSI 850E Max természetesen támogatja az MSI-től megszokott kényelmi szolgáltatásokat, mint a D-Bracket 2, Live Update, Fuzzy Logic és PC Alert. Ezeken felül az alaplaphoz egy "i-speeder" nevű programot is mellékel az MSI, amelynek segítségével a gyártó szerint az internetkapcsolat sebességét lehet mérni és optimalizálni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.