:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 9. 13:06

A CA Brightstor termékcsalád támogatja az IBM 3590 TotalStorage vállalati mágnesszalag-meghajtók legújabb modelljeit

[Herald Communications] A Computer Associates bejelentette, hogy tárolómenedzselő megoldásainak BrightStor termékcsaládja kezelni képes az IBM 3590 TotalStorage vállalati mágnesszalag-meghajtó rendszerének új H modelljeit. A CA a bejelentést ugyanazon a napon tette, amikor az IBM ezen új, napjaink műszaki színvonala szerint legkorszerűbb mágnesszalag-rendszereinek piacra vitelét nyilvánosságra hozta.

[Herald Communications] A Computer Associates bejelentette, hogy tárolómenedzselő megoldásainak BrightStor termékcsaládja kezelni képes az IBM 3590 TotalStorage vállalati mágnesszalag-meghajtó rendszerének új "H" modelljeit. A CA a bejelentést ugyanazon a napon tette, amikor az IBM ezen új, napjaink műszaki színvonala szerint legkorszerűbb mágnesszalag-rendszereinek piacra vitelét nyilvánosságra hozta.

Az IBM 3590 H modell rendszerei nagyobb kazettakapacitást és javított teljesítőképességet nyújtanak, mint a korábbi 3590-es modellek, hogy megfeleljenek a felhasználók által a tárolókkal szemben támasztott gyorsan növekvő igényeknek a különböző számítástechnikai környezetekben.

Minthogy a CA korszerű BrightStor tárolókezelő megoldásai azonnal telepíthetők az IBM 3590 H hardverén, a felhasználók ezeket az új mágnesszalag-rendszereket gyorsan és megbízhatóan képesek üzembe helyezni a vállalati adattárolás korszerűsítésének részeként. Jelenleg a CA BrightStor következő megoldásait minősítették együttműködésre alkalmasnak a 3590 H modellekkel:

  • BrightStor Enterprise Backup for IBM AIX
  • BrightStor Enterprise Backup for Windows NT/2000
  • BrightStor ARCserve 2000 Workgroup és Advanced kiadás 7.0
  • BrightStor ARCserve 2000 SAN opció
  • BrightStor ARCserve Backup for Linux

A felsorolt megoldások automatizálják a tárolókezelés fontos műveleteit, ezzel leveszik a rutinfeladatok elvégzésének terhét az információtechnológia rendszergazdájának válláról, és gondoskodnak a vállalati adatok megbízható védelméről.

"Az információtechnológia menedzserei számára manapság a két legfontosabb prioritás a tárolókapacitás hatékony bővítése és az infrastruktúrát kezelő tevékenység tökéletesítése" -- mondta Gary McGuire, CA BrightStor megoldások első alelnöke. "Az együttműködés során az IBM és a CA mindkét lényeges igény kielégítését célul tűzte ki."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:09

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.