:

Szerző: Barna József

2002. július 5. 14:11

Gyárilag túlhajtott GeForce4 Ti4200-as kártya a Gainwardtól

A kevés esztétikai érzékkel, ámde annál több válogatott NVIDIA chippel megáldott tajvani Gainward tegnap jelentette be felejthetetlen nevű Gainward GeForce4 PowerPack! Model Ultra/650 TV/DVI Golden Sample kártyáját. A termék különlegessége, hogy noha a GeForce4 Ti4200 chipre épül, sebesség alapértelmezés szerint a GeForce4 Ti4400 referenciakártyákéhoz hasonlítható, míg ára ezt nem tükrözi.

[HWSW] A kevés esztétikai érzékkel, ámde annál több válogatott NVIDIA chippel megáldott tajvani Gainward tegnap jelentette be felejthetetlen nevű Gainward GeForce4 PowerPack! Model Ultra/650 TV/DVI "Golden Sample" kártyáját. A termék különlegessége, hogy noha a GeForce4 Ti4200 chipre épül, sebesség alapértelmezés szerint a GeForce4 Ti4400 referenciakártyákéhoz hasonlítható, míg ára ezt nem tükrözi.

A Gainward GeForce4 PowerPack! Model Ultra/650 TV/DVI "Golden Sample" 64 Mbyte memóriával kerül forgalomba, a modulok azonban 3,3 ns-osak. A cég tájékoztatása szerint a kártyán a grafikus processzor 270 MHz-en, míg a memória 570 MHz-en fut alapértelmezés szerint.

A kártya ezen túlmenően egy monitor-, S-Video- és DVI-kimenettel rendelkezik. Jár hozzá a teljesítmény finomhangolására szolgáló EXPERTool alkalmazás, mellyel a GPU és a memória órajele állítható. A termék 250 euró alatti áron kerül forgalomba Európában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.