Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 4. 14:26

TwinForce: NVIDIA chipes alaplap és videokártya egy dobozban a Leadtektől

[Clubic.com] A tajvani Leadtek egy alaplapból és egy videokártyából álló csomagot dobott piacra TwinForce néven. Aki a Force szó hallatán az NVIDIA-ra asszociál, az jó helyen keresgél, ugyanis itt egy nForce chipkészletes alaplapról és egy GeForce4 chipes videokártyáról van szó.

[Clubic.com] A tajvani Leadtek egy alaplapból és egy videokártyából álló csomagot dobott piacra "TwinForce" néven. Aki a Force szó hallatán az NVIDIA-ra asszociál, az jó helyen keresgél, ugyanis itt egy nForce chipkészletes alaplapról és egy GeForce4 chipes videokártyáról van szó.

A TwinForce csomag kétféle kivitelben lesz kapható. Az alaplap mindkettőben ugyanaz az nForce 415-D chipkészletes Leadtek 7N415DA, amely nem hivatalos DDR333 támogatással és integrált Ethernet-vezérlővel rendelkezik. A TwinForce 1 csomagban az alaplap mellett egy GeForce4 MX 460 chipes WinFast A170 PRO videokártya található, a TwinForce 2 dobozában pedig egy GeForce4 Ti 4200 grafikus processzorral szerelt WinFast A250 TD kártya kapott helyet.

A TwinForce 1 ajánlott kiskereskedelmi ára 239 euró, a TwinForce 2 csomagért 299 eurót kérnek. A dobozokban a meghajtóprogramok és más segédprogramok mellett több teljes verziós játék (Aquanox, Rally Masters, Rogue Spear) is megtalálható.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.