:

Szerző: roberto

2002. július 4. 09:48

Az Opera Software együttműködési megállapodást kötött a SuSE Linux AG-vel és a MandrakeSofttal

[Opera Software] Az Opera Software tegnap és ma kiadott sajtóközleményeiben arról számolt be, hogy megállapodást kötött két nagy Linux-disztribútorral, a SuSE-vel és a MandrakeSofttal.

Opera Software[Opera Software] Az Opera Software tegnap és ma kiadott sajtóközleményeiben arról számolt be, hogy megállapodást kötött két nagy Linux-disztribútorral, a SuSE-vel és a MandrakeSofttal.

A tegnap kiadott sajtóközlemény szerint a SuSE Linux következő verziói tartalmazni fogják a böngészőprogram reklámcsíkos verzióját. A norvég cég ma hasonló megállapodásról számolt be, a MandrakeSoft disztribúcióinak következő változataiba is bekerül az Opera. A SuSE Linux 8.0 és a Mandrake Linux 8.2-es dobozos verziói egyébként már tartalmazzák az Opera (régebbi) letölthető verzióit, a felhasználóknak azonban érdemes frissíteniük a tegnap megjelent 6.02-es linuxos változatra.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 08:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.