Szerző: castor

2002. július 3. 23:58

A régóta várt Warcraft 3 holnap a boltokban

A világ egyik legjobban várt stratégiai játéka, a Warcraft 3 2002. július 5-én jelenik meg hivatalosan a hazai boltok polcain. A trilógia harmadik részében, a Reign of Chaos ban a játékosok újra beléphetnek Azeroth háború sújtotta földjére egy generációval az orkok és emberek közötti Második Háború befejezte után. A háború után kialakult törékeny béke megingani látszik, amint a sötét hatalmak többezer év után visszatértek, hogy véghezvihessék gonosz tervüket. Két új faj is megjelenik a csatározásokban -- az élőhalottak és az árny elfek. A játékosok négy egymást követő hadjáratban követhetik a történet fonalát.

A világ egyik legjobban várt stratégiai játéka, a Warcraft 3 2002. július 5-én jelenik meg hivatalosan a hazai boltok polcain. A trilógia harmadik részében, a Reign of Chaosban a játékosok újra beléphetnek Azeroth háború sújtotta földjére egy generációval az orkok és emberek közötti Második Háború befejezte után. A háború után kialakult törékeny béke megingani látszik, amint a sötét hatalmak többezer év után visszatértek, hogy véghezvihessék gonosz tervüket. Két új faj is megjelenik a csatározásokban -- az élőhalottak és az árny elfek. A játékosok négy egymást követő hadjáratban követhetik a történet fonalát.

Egyjátékos módban a játékosok a Legendás Hősök kalandjait követhetik, akik annál erősebbé válnak, minél több tapasztalatot gyűjtöttek. A játék előrehaladtával ezek a hősök képessé válnak a varázslatok és speciális képességek megtanulására, és hatalmas varázstárgyakat is vihetnek magukkal.
Többjátékos módban a hősök gyorsabban fejlődnek, így tovább növelve a feszültséget a rivális hatalmak közötti csatákban. A játékosok itt megoszthatják egységeiket és nyersanyagaikat a szövetségeseikkel és névtelenül küzdhetnek meg a hasonló képességű játékosokkal.

A Warcraft III: Reign of Chaos tartalmaz majd egy rendkívül jól használható és rengeteg lehetőséggel rendelkező World Editor pályaszerkesztőt is, melynek segítségével a játékosok ugyanazokat a eszközöket kapják kézbe, amiket a Blizzard tervezői használtak a játék készítése során. A játékosok saját 3D pályákat és küldetéseket tervezhetnek, előre megírt egységekkel, varázslatokkal és eseményekkel. Saját filmeket hozhatnak létre, rugalmas kameravezérléssel és .mp3 alapú hanganyagokkal.

Rendszerkövetelmények:

  • 400 MHz Pentium II vagy azzal egyenértékű processzor
  • 128 MB RAM
  • 8 MB-os 3D videokártya DirectX 8.1 támogatással
  • 700 MB szabad merevlemez terület
  • 4X CD-ROM-meghajtó

A játék doboza tartalmazza majd a magyar nyelvű kézikönyvet és a Warcraft III: Reign of Chaos színes fejlesztési, építési technikai ágrajzát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról