Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. július 5. 09:15

Új portálok az eBruitban

A népszerű hírhozó program, az eBruit választéka újabb portálokkal gazdagodott. Tegnaptól érhetők el az Index, a Supergamez és a Prog.hu hírei is.

eBruit[HWSW] A népszerű hírhozó program, az eBruit választéka újabb portálokkal gazdagodott. Tegnaptól érhetők el az Index, a Supergamez és a Prog.hu hírei is.

A hazai on-line informatikai sajtó hírtermésének színe-java "fogható" már az eBruit hírhozó programmal. A bővítéssel egy fejlesztői portál, a Prog.hu, az informatikával, hardverrel, játékokkal és tudományos érdekességekkel foglalkozó Supergamez is felkerült az eBruit palettájára, így velük együtt már 6 informatikai profilú híroldal anyagát kínálja a program. Régi adósságukat törlesztik a fejlesztők az Index híreinek közvetítésével: az [origo] utáni második legnagyobb általános hírportál szintén rovatonként testreszabhatóan került a kínálatba.

A fejlesztőcsapat vezetőjétől, Orsós Szabolcstól kapott információk szerint az immár 15 lap híreit kínáló népszerű program lassan közeledik a 2-es verzió megjelenéséhez. A program letölthető a www.ebruit.hu címről.

a címlapról