Szerző: mz

2000. április 25. 23:41

JetSend kéziszámítógépekhez

A Hewlett-Packard ma bejelentette a JetSend for Pocket PC-t, azaz a jövőben kéziszámítógépekben is elérhető a JetSend tehnológia. Segítségével a Microsoft Windows for Pocket PC felhasználói könnyen és gyorsan cserélhetnek információkat mobil eszközök között. Az elsőként a HP Jornada 540 Series Color Pocket PC sorozatban elérhető szoftver minden Windows Pocket PC alapú eszközhöz letölthető. Ugyancsak elérhetik a JetSend-et a Windows CE Devices 2.0 boldog felhasználói, tehát gyakorlatilag azok, akik már régebeben vásároltak kéziszámítógépet.
A JetSend for Pocket PC és a JetSend for Windows CE Devices 2.0 július 17-ig tölthető le ingyenesen a www.jetsend.com címről. Ezután a program csak 19.95 amerikai dolláros áron lesz elérhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról