Szerző: mz

2000. április 25. 23:41

JetSend kéziszámítógépekhez

A Hewlett-Packard ma bejelentette a JetSend for Pocket PC-t, azaz a jövőben kéziszámítógépekben is elérhető a JetSend tehnológia. Segítségével a Microsoft Windows for Pocket PC felhasználói könnyen és gyorsan cserélhetnek információkat mobil eszközök között. Az elsőként a HP Jornada 540 Series Color Pocket PC sorozatban elérhető szoftver minden Windows Pocket PC alapú eszközhöz letölthető. Ugyancsak elérhetik a JetSend-et a Windows CE Devices 2.0 boldog felhasználói, tehát gyakorlatilag azok, akik már régebeben vásároltak kéziszámítógépet.
A JetSend for Pocket PC és a JetSend for Windows CE Devices 2.0 július 17-ig tölthető le ingyenesen a www.jetsend.com címről. Ezután a program csak 19.95 amerikai dolláros áron lesz elérhető.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.