Szerző: roberto

2002. július 2. 22:55

A SuSE Linux csatlakozik a TSANet támogatási szövetséghez

[SuSE Magyarország] A SuSE ma bejelentette csatlakozását a TSANethez (Technical Support Alliance Network). A TSANet egy nemzetközi terméktámogatási szövetség, amely több mint 150 hardver- és szoftvergyártót egyesít, a szövetségen belül a gyártók

HIRDETÉS

SuSE[SuSE Magyarország] A SuSE ma bejelentette csatlakozását a TSANethez (Technical Support Alliance Network). A TSANet egy nemzetközi terméktámogatási szövetség, amely több mint 150 hardver- és szoftvergyártót egyesít, a szövetségen belül a gyártók együttműködnek a vállalati felhasználók által jelzett problémák megoldásán. Kai Altenfelder, a SuSE Linux AG terméktámogatási részlegének vezetője elmondta, hogy a magas igényeket kielégítő, minősített IT-megoldások mindig többszintűek, kapcsolatban vannak a hardverrel, az operációs rendszerrel és az alkalmazásokkal. "Felhasználóink elvárják tőlük problémáik gyors megoldását, még akkor is, ha ehhez más gyártók területére kell lépnünk". A TSANet a különböző gyártók közös felhasználóinak érdekeit szem előtt tartva nyújt hatékony segítséget a problémák kezelésében. A SuSE ezáltal még nagyobb biztonságot képes nyújtani a kritikus rendszerek Linux-alapú megvalósításához.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 05:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.