:

Szerző: roberto

2002. július 2. 22:55

A SuSE Linux csatlakozik a TSANet támogatási szövetséghez

[SuSE Magyarország] A SuSE ma bejelentette csatlakozását a TSANethez (Technical Support Alliance Network). A TSANet egy nemzetközi terméktámogatási szövetség, amely több mint 150 hardver- és szoftvergyártót egyesít, a szövetségen belül a gyártók

SuSE[SuSE Magyarország] A SuSE ma bejelentette csatlakozását a TSANethez (Technical Support Alliance Network). A TSANet egy nemzetközi terméktámogatási szövetség, amely több mint 150 hardver- és szoftvergyártót egyesít, a szövetségen belül a gyártók együttműködnek a vállalati felhasználók által jelzett problémák megoldásán. Kai Altenfelder, a SuSE Linux AG terméktámogatási részlegének vezetője elmondta, hogy a magas igényeket kielégítő, minősített IT-megoldások mindig többszintűek, kapcsolatban vannak a hardverrel, az operációs rendszerrel és az alkalmazásokkal. "Felhasználóink elvárják tőlük problémáik gyors megoldását, még akkor is, ha ehhez más gyártók területére kell lépnünk". A TSANet a különböző gyártók közös felhasználóinak érdekeit szem előtt tartva nyújt hatékony segítséget a problémák kezelésében. A SuSE ezáltal még nagyobb biztonságot képes nyújtani a kritikus rendszerek Linux-alapú megvalósításához.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 14:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.