Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 2. 14:26

Immár Magyarországon is megvásárolható a ReGet letöltésvezérlő szoftver

Június elején a ReGet Software, a ReGet Deluxe szerzője, és a

Június elején a ReGet Software, a ReGet Deluxe szerzője, és a szoftverhonosítással foglalkozó magyar Soft-Trans Bt. szerződést kötött a ReGet Deluxe értékesítéséről. Magyar felhasználók mostmár forintért vásárolhatják meg a ReGet Deluxe regisztrációját, bankátutalással vagy postai készpénzes utalvánnyal fizethetnek.

"A ReGet Deluxe értékesítése sikeresen történik immár 4 éve Európában, az Egyesült Államokban és Japánban. Jelenleg új, ígéretes piacokat keresünk" -- mondja Stan Grishin, a ReGet Software igazgatója. "Az egyre növekvő magyar információtechnológiai piac nagyon vonzó irány a számunkra."

A ReGet Deluxe az a professzionális eszköz, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a letöltést a webböngészők szokásos letöltéskezelőihez képest. Speciális tulajdonságokkal is rendelkezik, úgymint:

  • a felhasználó által meghatározott mennyiségű szálra bontja fel a letöltendő fájlt, ám csak akkor indít új szálat, ha azt a célkiszolgáló támogatja. Mindegyik szálról külön naplót vezet.
  • hatékony ütemező, amivel a letöltési folyamat teljesen automatizálható;
  • internetes kereső az MP3 és egyéb fájlok letöltéséhez kulcsszavak alapján;
  • FTP-tallózó, ami a távoli FTP-kiszolgáló szerkezetét felhasználóbarát formában jeleníti meg.

Újdonsült internetezők számára a ReGet Juniort ajánljuk, mely a ReGet Deluxe egyszerűsített változata. Mindkét letöltéskezelő használható magyar nyelven. Jelenleg a ReGet az egyetlen letöltéskezelő, mely forintért is kapható.

A program teljesen működőképes demója a deluxe.reget.com/hu címen található. A ReGet Deluxe egyéni felhasználói licence 11.100 forintba kerül. Regisztrált felhasználók számára a további frissítések teljesen ingyenesek.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.